Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

guento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Öncelikle cevap için teşekkürler...
    Bütçem aşağı yukarı 8000-11000 arası...
    İzmirde bi kaç yer gezdim ama ufak tefek yerlerdi ve açıkçası pek güven vermediler bana. izmirde ya da izmir yakınlarında bu işi ciddi yapan, servisi, bayisi olan, en ufak sorunumda yardımcı olabilecek bir yer var mı acaba?
    Bu arada spyder 350cc'yi tavsiye ettiniz alırken nelere dikkat etmeli? Okuduklarıma göre çoğu motorsikletin ufak tefek sorunları olabiliyor. Bu motorsikletin en çok göze çarpan bir sorunu var mıdır acaba? Ve evet dediğiniz gibi tecrübem yok denecek kadar az.
    Zaten arabayla bile hız yapmayı seven biri değilimdir. Maksadım boş yollarda gezmek, eğlenmek, turlamak..
    Konu guento tarafından (28.April.2011 Saat 10:41 ) değiştirilmiştir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı guento Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle cevap için teşekkürler...
    Bütçem aşağı yukarı 9000-11000 arası...
    İzmirde bi kaç yer gezdim ama ufak tefek yerlerdi ve açıkçası pek güven vermediler bana. izmirde ya da izmir yakınlarında da olabilir bu işi ciddi yapan, servisi, bayisi olan, en ufak sorunumda yardımcı olabilecek bir yer var mı acaba?
    Bu arada spyder 350cc'yi alırken nelere dikkat etmeli? Okuduklarıma göre çoğu motorsikletin ufak tefek sorunları olabiliyor. Bu motorsikletin en çok göze çarpan bir sorunu var mıdır acaba? Ve evet dediğiniz gibi tecrübem yok denecek kadar az.
    Zaten arabayla bile hız yapmayı seven biri değilimdir. Maksadım boş yollarda gezmek, eğlenmek, turlamak..
    bütçe konusunda sorun yok istediğin çinli makanın sıfırını alabilirsin ama japon makinada az kalır bu rakama 5-6 yaşında makinalar olur alırsın satmaya gelince agır gider
    spyder üzerinden konuşursak sıfırına bütçen rahat yeter 250cc nin sıfırı 5200 tl - 350 cc nin 7200 tl civarı ve şu an peşin fiatına 12 ay taksit kampanyası var sıfır alırsan hiç sorunsuz o makinan olur uğraşmazsın
    serviler konusunda izmirli arkadaşlara ulaşmak lazım ama firmanın servis listesine üsteki emre ltd nin linkiden bakabilirsin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)