Spyder hakkında benim gibi bilgilenmek isteyenlere, forumlarda genellikle sorulan sorulardan derlediğim özet... Umarım yardımcı olur.
1. Öncelikle Regal Raptor Spyder’ın Çinli motorlar arasında en iyisi olduğu düşünülüyor ve bu fiyata böyle dikkat çekici bir motorsiklet herkesi şaşırtıyor.
2. Genel ortalama olarak fiyatlar 250cc ler 5100TL, 350cc 6900TL civarı…
3. ÖTV 250cc ye kadar yıllık 84TL, 250-650cc arası 172TL
4. Yeni başlayanlar için boy 175cm den aşağı ise 250cc lik tavsiye ediliyor. Çünkü 350cc likte ayaklar pedallara zor yetişebiliyor.
5. Motor hacminin yanında “E” harfi varsa su soğutmalı radyatörlü demekmiş. Çift silindir d motor.
6. 14lt depo+2,5lt yedek deposu var. Bir depo ile maksimum 240km gidenler var. Benzin dolarken depo yedekte olmalıymış. Shell’den alınan benzinle titreme azalıyormuş.
7. Bir çok spyder kullanıcısı vibrasyon olmadığını söylüyor. Sadece yüksek viteste, çok düşük devirlerde, bazı arabalarda olduğu kadar… Ama bu fiyat aralığında böyle bir motorda normal derecede... rahatsız edici değilmiş.
8. Spyder 350cc Rake açısı en uzun motorlardan biri olduğundan şehiriçi dönüşlerde başlarda biraz zorluyor ama kısa zamanda alışılıyormuş.
9. İki kişi kullanıldığında 250cc ler biraz ağır kaçabiliyormuş. 350cc biraz daha iyimiş.
10. Genelde spyder alanlar, orjinal parçası kaliteli durmadığından dolayı öncelikle plastik sinyalleri, elcik, ayna, farlar değiştirmeyi düşünüyorlar. Bu parçalar daha çok çeşit EBAY de bulunabiliyormuş; ama biraz pahalıya gelebiliyormuş. Türkiyede Custom parça çeşitleri az...
11. Rodaj çok önemliymiş...
- Rodaj motorunuza ekstra güç kazandırmazmış; ama rodaj yapılmazsa güç kaybettirebilirmiş.
- Bazı firmaların "rodaj gerektirmez" iddialarını ciddiye alınmaması gerekiyormuş...
Rodaj (Motor açma) nasıl yapılırmış?
0-200km arası maksimum hız 50-60km, motor devri %35’i aşmasın
200-400km arası maksimum hız 75km, motor devri %50’yi aşmasın
400-600km arası maksimum hız 100km, motor devri %75’i aşmasın
600-1000km arası maksimum hız 120km.
1000km den sonra motora yüklenilebilirmiş...
Rodaj periyodunda dikkat edilmesi gerekenler:
a. Uzun süre rölantide çalıştırmayın.
b. Otoyolda uzun süre aynı devirde gitmeyin.
c. Kısa periyodlar için bile olsa asla motoru aşırı yüklemeyin.
d. Çok uzun ve dik yokuşlara tırmanmaktan özellikle yüklüyseniz kaçının.
e. Verilen limitler dahilinde motoru sürekli değişen yüklere maruz bırakın.
Yani motor devri sabit kalmasın.
f. Sert ve aşırı motor frenlerinden kaçının.
Yukarıdaki bilgiler bugüne kadar forumlarda okuduklarımın bir özetidir. Benim tecrübelerim ya da bilgilerim değil. Forumlarda ister istemez
koyulaşan muhabbetler sonucu bazı bilgiler gözden kaçabildiğinden dolayı. Sadece benim gibi yeni başlayanlara bir fikir olması için yazdım. Eksikler, hatalar varsa düzeltir ya da eklerseniz sevinirim. Teşekkürler .