enes ve ekrem emeğinize sağlık yorumlarınız herkese faydalı olacaktır![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)enes ve ekrem emeğinize sağlık yorumlarınız herkese faydalı olacaktır![]()
yok
izmir
A Rh (+)merhaba ben yenı bır uyeyım suan regal raptor adına yazdıklarınızı okudum bende suan abı baskısı yuzunden regal raptor almayı dusunuyorum 250cc 10 larda duz t seklınde olanlardan kullanmayı bılıyorum ama motor terımlerı hakkında fazla bılgım yok cok duzgun bır sekılde meramımı anlatamıyorum ılk race alacaktım onu daha rahat kullanırım dıye o uzun gıdonlu 250 yada 350e lerı gordukten sonra heves bıraz degıstı hıc cevremdede bu konuda bılgısı olan yok. bır tamırcım bıle yok gosterebılecegım ayrıca benım tercıhım sızce nasıl dogru bır tercıhmı benı uzmez degılmı duzgun kullandıktan sonra ızmırde oturdum ıcın ılla ızmırdenmı almam lazım bana su alın asamasında yardım edın lutfen sımdıden herkeze merhabalar cevap verenlerede tesekkurler dılerım sıstem bıraz karısık cevap yazdınızda ıyısallah rahat bulabılır ve okuyabılırım

YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)Merhaba serhat aramıza hoş geldin
bahsetiğin modelin adı regal raptorun SPYDER modeli çin makinalar arasında en üst kaliteye dayanıklılıga sahip modellerdir 250cc ve 350 cc 2 modeli var radyatörlü su ve fan soğutmalı uzun yol ve şehir içi trafikte sorun çkarmadan kullanırsın parça sorunu yok en kötü durumda istanbuldan 2 günde parçalar kargoyla sana ulaşır servis izmirde var listesini sayfanın üstündeki makinanın distribütörü emre ltd nin linkinde bulabilirsin makinayı nerden aldıgın önemli değil istedğin yerden alabilirsin servis sorunun olmaz forum sayfalarını tara makinayla ilğili pek çok bilği bulabilirsin kolay gelsin![]()
Regal Raptor DD250E-9B
ankara
A Rh (+)selamlar herkese, bende ankara dan yeni bir regal kulanıcısıyım... şimdilik okuyarak ve yazanları kendi çapımda takdir ederek takip ediyorum....saygılar.....

YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)Merhaba uğuzhan aramıza hoş geldin![]()
Konu CELİL tarafından (19.September.2011 Saat 10:00 ) değiştirilmiştir.
regar raptor
istanbul
0 Rh (+)merhaba arkadaşlar bende gayet acemi raptor seven olarak yeni aranıza katılıyorum ve yardımlarınızı beklioyorum. Raptor kullanmaya yeni başlayacağım acaba öğrenme ve alışma süreci nasıl olur?
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Tanışma bölümünde yeni bir tanışma başlığı açarsan daha olumlu sonuçlar alabileceğine iddiaya girerim
tanışma başlığı yeni bir sayfa : http://www.regalraptor.net/forums/ne...newthread&f=27
"CaRPe DieM"
RR 250
BİLECİK
B Rh (+)merhaba arkadaşlar ben de son 1 hfta itibari ile raptor alarak kervana katıldım. haydi hayırlısı..![]()
RR 250
BİLECİK
B Rh (+)arkadaşlar regal raptor dd250e 9b kullanma kılavuzu ve parçalarını anlatan kitapçıktan olan var mı? bana gönderebilir mi ? mail: metetanhu@hotmail.com
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)