Üzülerekte olsa Sarıfırtınam helgamdan ayrrılmak zorunda kaldım.Buda yeni motorum
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Üzülerekte olsa Sarıfırtınam helgamdan ayrrılmak zorunda kaldım.Buda yeni motorum
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
DD 350 E-6C DAYTONA
Istanbul
0 Rh (+)Hayirli olsun allah kazasiz belasiz gule gule kullanmak nasip etsin
Tamer Kılıç
Kızıltoprak
0 Rh(+)
34 CCA 69
Audere est Facere "Cesaret etmek yapmaktır"
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Konu yenikoylu_ua tarafından (04.May.2011 Saat 14:08 ) değiştirilmiştir.
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Abi motor hakkında fazla bilgim yok RR Daytona'yı görmeden önce GV almayı düşünüyordum araştırmaya başlamıştım bu motoru sahibinden de devamlı görüyordum fiyat düşük olduğu kuşku duydum ve İzmir de olduğu için arayıp konuşmaya bile yeltenmedim.
Daha önce arkadaşımın 2006 gtr250R ı vardı onuda 6000 km de 3800 liraya almıştık 1sene süremeden ölü parasına satmak zorunda kaldık bize satan adam krankı yemiş ve tanıdığı bi ustaya da çaktırmış(çaktırınca yenisinden farkı olmuyor patlak olduğunu anlayamıyorsun)aradan bir süre geçince arkadaş artçıyla Silivri'ye gitti yolda 120-130 basmış bir geldi motor , içi kaşık çatal dolu tencereye dönmüştü o şekilde sattık şimdi yoğurdu üfleyerek yiyiyoruz inşallah böyle bir şey başına gelmez
Konu CELİL tarafından (04.May.2011 Saat 15:23 ) değiştirilmiştir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)atilla adamın hevesini kursağında bıraktın :D karank sorunu gtr lerde vardı makinada yağlama sorunu oldugundan krak sarıyordu o sorun choper larda olmadı diye biliyorum kubilay en iyi kafana takılan birşey olursa fatih ( demir 77 ) bilir 1 senedir gv 250 cc ile yapmadığı yol kalmadı ona ulaş kafana takılanları cevaplayacaktır :D:D:D
Konu CELİL tarafından (04.May.2011 Saat 15:20 ) değiştirilmiştir.
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)