Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4

Gittiiii Helga Gittiiii

Üzülerekte olsa Sarıfırtınam helgamdan ayrrılmak zorunda kaldım.Buda yeni motorum
    Eklenen Resimler Eklenen Resimler
    • Dosya tipi: jpg herkül.jpg (80.9 KB (Kilobyte), 21 Kez İndirilmiş)
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

arat1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tamer Kılıç
    Sigortacı
     DD 350 E-6C DAYTONA
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hayirli olsun allah kazasiz belasiz gule gule kullanmak nasip etsin
    Tamer Kılıç
    Kızıltoprak
    0 Rh(+)
    34 CCA 69

Audere est Facere "Cesaret etmek yapmaktır"

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üzülerekte olsa Sarıfırtınam helgamdan ayrrılmak zorunda kaldım.Buda yeni motorum
    Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler nasip olsun arkadaşım

Resmini koyduğun GV250 yi gözüm bir yerden ısırıyor ama İzmir'den biri satıyordu 3700 tl civarı geçen seneden beri ilandaydı krankında konjektöründe veya herhangi bir yerinde sıkıntı yoktur umarım.:lol:

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,906
    Beğenilmiş
    7,145
    kubilay hayırlı olsun tekrar choper a dönüş yaptın iyide yaptın allah kaza bela vermesin keyifle bin işallah
    makinayı havanın açtığı ilk hafta buluşup kutlamamız lazım şu alperide kış uykusundan ancak sen kaldırırsın bir el atta bir araya gelelim

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler nasip olsun arkadaşım

Resmini koyduğun GV250 yi gözüm bir yerden ısırıyor ama İzmir'den biri satıyordu 3700 tl civarı geçen seneden beri ilandaydı krankında konjektöründe veya herhangi bir yerinde sıkıntı yoktur umarım.:lol:
    Konjektörü değişmiş krankıyla ilgili bi soruna rastlamadık inşallahta çıkmaz çıksada artık yapacak bişi yok 3400 e aldık gözün doğru ısırıyo izmirden aldık.Bildiğin bir motor galiba eğer öle bişi varsa zorlamadan baktıralım gelince bilgilendirirsen sevinirim
    Konu yenikoylu_ua tarafından (04.May.2011 Saat 14:08 ) değiştirilmiştir.
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kubilay hayırlı olsun tekrar choper a dönüş yaptın iyide yaptın allah kaza bela vermesin keyifle bin işallah
    makinayı havanın açtığı ilk hafta buluşup kutlamamız lazım şu alperide kış uykusundan ancak sen kaldırırsın bir el atta bir araya gelelim

Teşekkür ederim Celil.........Bakalım ayarlarız bişiler

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Konjektörü değişmiş krankıyla ilgili bi soruna rastlamadık inşallahta çıkmaz çıksada artık yapacak bişi yok 3400 e aldık gözün doğru ısırıyo izmirden aldık.Bildiğin bir motor galiba eğer öle bişi varsa zorlamadan baktıralım gelince bilgilendirirsen sevinirim
    Abi motor hakkında fazla bilgim yok RR Daytona'yı görmeden önce GV almayı düşünüyordum araştırmaya başlamıştım bu motoru sahibinden de devamlı görüyordum fiyat düşük olduğu kuşku duydum ve İzmir de olduğu için arayıp konuşmaya bile yeltenmedim.
    Daha önce arkadaşımın 2006 gtr250R ı vardı onuda 6000 km de 3800 liraya almıştık 1sene süremeden ölü parasına satmak zorunda kaldık bize satan adam krankı yemiş ve tanıdığı bi ustaya da çaktırmış(çaktırınca yenisinden farkı olmuyor patlak olduğunu anlayamıyorsun)aradan bir süre geçince arkadaş artçıyla Silivri'ye gitti yolda 120-130 basmış bir geldi motor , içi kaşık çatal dolu tencereye dönmüştü o şekilde sattık şimdi yoğurdu üfleyerek yiyiyoruz inşallah böyle bir şey başına gelmez
    Konu CELİL tarafından (04.May.2011 Saat 15:23 ) değiştirilmiştir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,906
    Beğenilmiş
    7,145
    atilla adamın hevesini kursağında bıraktın :D karank sorunu gtr lerde vardı makinada yağlama sorunu oldugundan krak sarıyordu o sorun choper larda olmadı diye biliyorum kubilay en iyi kafana takılan birşey olursa fatih ( demir 77 ) bilir 1 senedir gv 250 cc ile yapmadığı yol kalmadı ona ulaş kafana takılanları cevaplayacaktır :D:D:D
    Konu CELİL tarafından (04.May.2011 Saat 15:20 ) değiştirilmiştir.

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi motor hakkında fazla bilgim yok RR Daytona'yı görmeden önce GV almayı düşünüyordum araştırmaya başlamıştım bu motoru sahibinden de devamlı görüyordum fiyat düşük olduğu kuşku duydum ve İzmir de olduğu için arayıp konuşmaya bile yeltenmedim.
    Daha önce arkadaşımın 2006 gtr250R ı vardı onuda 6000 km de 3800 liraya almıştık 1sene süremeden ölü parasına satmak zorunda kaldık bize satan adam krankı yemiş ve tanıdığı bi ustaya da çaktırmış(çaktırınca yenisinden farkı olmuyor patlak olduğunu anlayamıyorsun)aradan bir süre geçince arkadaş artçıyla Silivri'ye gitti yolda 120-130 basmış bir geldi motor , içi kaşık çatal dolu tencereye dönmüştü o şekilde sattık şimdi yoğurdu üfleyerek yiyiyoruz inşallah böyle bir şey başına gelmez
    Amin şimdilik öle bi sorun gözükmüyo inşallah kısa süreded olmaz ilerki zamandada bakarız artık

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atilla adamın hevesini kursağında bıraktın :D karank sorunu gtr lerde vardı makinada yağlama sorunu oldugundan krak sarıyordu o sorun choper larda olmadı diye biliyorum kubilay en iyi kafana takılan birşey olursa fatih ( demir 77 ) bilir 1 senedir gv 250 cc ile yapmadığı yol kalmadı ona ulaş kafana takılanları cevaplayacaktır :D:D:D
    Akıcak kan damarda durmaz Celil ....O yüzden öle pek hevesim kaçmaz ama sorunları bilirsek çözüm buluruz vakit kaybetmeden Fatihi hatırlattığın iyi oldu ararım bi ara motor gelsinde bi izmirden

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)