kask ve mont konusunda bir şey diyemicem çünkü daha bende almadımama dedikleri gibi 100 150 liralık yeter bence zaten ters bi şekilde düştün mü kaskta kurtarmaz. bu motorlar öldürmüyor ben onu anladım 80 le giderken kasksız montsuz kaza yaptım düştüm baya bi sürüklendim çok şükür bişey olmadı yani doğru düşersen zaten 100 liraya alcağın kaskta korur kafanı
. ama motor konusunda ben 2. el al derim çünkü çok kaza yapıcaksın daha ilk sürüşlerin heyecanla gaza basıcaksın yok ben basmam deme basıcaksın panik yapıcaksın düşüceksin motor çizilcek orası burası kırılcak çok moralini bozcak bunlar. ha tabi kasko sigorta falan bunlar varsa bilmiyorum bunlar da bende yok yani hasarını karşilicaklarsa yinede sorun olmaz pek ama moral bozukluğu garanti yani onu söyliyim
.

hyosung gt250r
istanbul
B Rh (+)
ama dedikleri gibi 100 150 liralık yeter bence zaten ters bi şekilde düştün mü kaskta kurtarmaz. bu motorlar öldürmüyor ben onu anladım 80 le giderken kasksız montsuz kaza yaptım düştüm baya bi sürüklendim çok şükür bişey olmadı yani doğru düşersen zaten 100 liraya alcağın kaskta korur kafanı