Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

reshoden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Caner Baş
    İnşaat Mh
     DD250 E10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarım açık venom yada gdr öneririm hem yazın sıcağından bunaltmaz hemde korunaklıdırlar.dileğin kaskı kullanmamak diyorsun. bence kaskı hiç kafandan çıkarma ve şunu aklından çıkarma o kask zamnın gelince hayatını borçlu olacağın yegane eşyan olur çıkar
    Yanlış anlaşılmışım sanırım Umarım o teknolojiyi kullanmamızı gerektiren bir kaza yaşamayız demeye çalışmıştım. Yoksa kaskımı çıkartmayı düşünmüyorum

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,142
    Alıntı reshoden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim değerli tavsiyeleriniz için. Gidip bir motorsikletcim.com ile görüşeyim bakalım oradan ne çıkacak. Ayrıca kask için de verdiğiniz tavsiyeler doğrultusunda 150-200 liralık bir kask bakmaya çalışacağım. Dileğim tabii ki kaskı kullanmaya yönelik bir durum olmaması yönünde. Fakat sizden de bir ricam olacak. Beni mazur görün, ben şu an gerçekten hiçbir şey bilmiyorum motor hakkında, o yüzden bu kask konusunda da beni daha detaylı aydınlatırsanız çok memnun olurum. Bilmiyorum diye 150 liraya 50 liralık kask satarlar bana ondan korkuyorum
    caner sirkecide doğu bank ın yan sokaktaki kapısının tam karşısında köşede motorsiklet kıyafetleri satan bir mağaza var ordan bir arkadaşa kask almıştık kaliteli makul fiatlı garantili kask çeşitleri var orayada bakabilirsin

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı reshoden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim değerli tavsiyeleriniz için. Gidip bir motorsikletcim.com ile görüşeyim bakalım oradan ne çıkacak. Ayrıca kask için de verdiğiniz tavsiyeler doğrultusunda 150-200 liralık bir kask bakmaya çalışacağım. Dileğim tabii ki kaskı kullanmaya yönelik bir durum olmaması yönünde. Fakat sizden de bir ricam olacak. Beni mazur görün, ben şu an gerçekten hiçbir şey bilmiyorum motor hakkında, o yüzden bu kask konusunda da beni daha detaylı aydınlatırsanız çok memnun olurum. Bilmiyorum diye 150 liraya 50 liralık kask satarlar bana ondan korkuyorum
    motosikletçime gittiğinde oradan hem kaskını alırsın hemde motorunu her ikisininde fiyatı makul ayrıca sattığı kasklarda dandik değil gayet iyi kasklar.Choppercılar için 600-800 tl lık bir kask gerekmez yaptığın yapacağın hız en fazla 120-130 ki bu hızda kaza yaparsan (kafa uygunsuz bir satıha denk gelirse)değil 800 tl 8000tl lik bir kask bile seni koruyamaz benim gördüğüm Racingçi kazalarını görseydin.

Bir örnek vereyim Shoei kask kullanan bir racingci Avcılar civarında emniyet şeridinde duran arabaya çarpıp motorun üzerinde uçuyor ve üst geçide çarpıp düşüyor sonuç malum ölmüş kask sağlam görünüyor ama kaskı çıkarmaya çalıştıklarında bir baktılar sürücünün beyni kaskın içine dağılmış durumda.Kask ve koruma düşük süratlerde (50 km ye kadar en fazla) işe yarar ondan sonrası her arttırdığın kmde risk artar.

Önemli olan kalite standartlarına uygun olması ve sert pvc malzemesinde olması gerisi teferruat
    Konu Rona tarafından (25.May.2011 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir.

Fuatt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fuat akbaş
    öğrenci
     hyosung gt250r
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kask ve mont konusunda bir şey diyemicem çünkü daha bende almadım ama dedikleri gibi 100 150 liralık yeter bence zaten ters bi şekilde düştün mü kaskta kurtarmaz. bu motorlar öldürmüyor ben onu anladım 80 le giderken kasksız montsuz kaza yaptım düştüm baya bi sürüklendim çok şükür bişey olmadı yani doğru düşersen zaten 100 liraya alcağın kaskta korur kafanı . ama motor konusunda ben 2. el al derim çünkü çok kaza yapıcaksın daha ilk sürüşlerin heyecanla gaza basıcaksın yok ben basmam deme basıcaksın panik yapıcaksın düşüceksin motor çizilcek orası burası kırılcak çok moralini bozcak bunlar. ha tabi kasko sigorta falan bunlar varsa bilmiyorum bunlar da bende yok yani hasarını karşilicaklarsa yinede sorun olmaz pek ama moral bozukluğu garanti yani onu söyliyim .

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    LS2'ların yenileri gerçekten çok iyi bi araştırın 190 200 lira civarı bir fiyatı vardı enson

oldukça kaliteli yapmışlar
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,142
    Alıntı Fuatt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kask ve mont konusunda bir şey diyemicem çünkü daha bende almadım ama dedikleri gibi 100 150 liralık yeter bence zaten ters bi şekilde düştün mü kaskta kurtarmaz. bu motorlar öldürmüyor ben onu anladım 80 le giderken kasksız montsuz kaza yaptım düştüm baya bi sürüklendim çok şükür bişey olmadı yani doğru düşersen zaten 100 liraya alcağın kaskta korur kafanı . ama motor konusunda ben 2. el al derim çünkü çok kaza yapıcaksın daha ilk sürüşlerin heyecanla gaza basıcaksın yok ben basmam deme basıcaksın panik yapıcaksın düşüceksin motor çizilcek orası burası kırılcak çok moralini bozcak bunlar. ha tabi kasko sigorta falan bunlar varsa bilmiyorum bunlar da bende yok yani hasarını karşilicaklarsa yinede sorun olmaz pek ama moral bozukluğu garanti yani onu söyliyim .
    fuatt geçmiş olsun ama sen rekoramı gidiyorsun amaaan dikkat çekirge bir sıçrar iki sıçrar sonra kötü bir şey olmasın aman kendine dikkat et en kısa zamanda kask ve koruma al

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    2. EL Lazer Vertigo MAXONE satılıktır :D çok hafif çiziği vardır fark etmezsin dikkat etmen gerekiyor sadece

tek kusuru Camı yoktur. ( acemi sürücü için düşünce birde cam parası vermeyesin diye :P )
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)