| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)motosikletçime gittiğinde oradan hem kaskını alırsın hemde motorunu her ikisininde fiyatı makul ayrıca sattığı kasklarda dandik değil gayet iyi kasklar.Choppercılar için 600-800 tl lık bir kask gerekmez yaptığın yapacağın hız en fazla 120-130 ki bu hızda kaza yaparsan (kafa uygunsuz bir satıha denk gelirse)değil 800 tl 8000tl lik bir kask bile seni koruyamaz benim gördüğüm Racingçi kazalarını görseydin.
Bir örnek vereyim Shoei kask kullanan bir racingci Avcılar civarında emniyet şeridinde duran arabaya çarpıp motorun üzerinde uçuyor ve üst geçide çarpıp düşüyor sonuç malum ölmüş kask sağlam görünüyor ama kaskı çıkarmaya çalıştıklarında bir baktılar sürücünün beyni kaskın içine dağılmış durumda.Kask ve koruma düşük süratlerde (50 km ye kadar en fazla) işe yarar ondan sonrası her arttırdığın kmde risk artar.
Önemli olan kalite standartlarına uygun olması ve sert pvc malzemesinde olması gerisi teferruat
Konu Rona tarafından (25.May.2011 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir.
hyosung gt250r
istanbul
B Rh (+)kask ve mont konusunda bir şey diyemicem çünkü daha bende almadımama dedikleri gibi 100 150 liralık yeter bence zaten ters bi şekilde düştün mü kaskta kurtarmaz. bu motorlar öldürmüyor ben onu anladım 80 le giderken kasksız montsuz kaza yaptım düştüm baya bi sürüklendim çok şükür bişey olmadı yani doğru düşersen zaten 100 liraya alcağın kaskta korur kafanı
. ama motor konusunda ben 2. el al derim çünkü çok kaza yapıcaksın daha ilk sürüşlerin heyecanla gaza basıcaksın yok ben basmam deme basıcaksın panik yapıcaksın düşüceksin motor çizilcek orası burası kırılcak çok moralini bozcak bunlar. ha tabi kasko sigorta falan bunlar varsa bilmiyorum bunlar da bende yok yani hasarını karşilicaklarsa yinede sorun olmaz pek ama moral bozukluğu garanti yani onu söyliyim
.
-
Ankara
A Rh (+)LS2'ların yenileri gerçekten çok iyi bi araştırın 190 200 lira civarı bir fiyatı vardı enson
oldukça kaliteli yapmışlar![]()
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
-
Ankara
A Rh (+)2. EL Lazer Vertigo MAXONE satılıktır :D çok hafif çiziği vardır fark etmezsin dikkat etmen gerekiyor sadece
tek kusuru Camı yoktur. ( acemi sürücü için düşünce birde cam parası vermeyesin diye :P )![]()
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)