Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

reshoden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Caner Baş
    İnşaat Mh
     DD250 E10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Selamlar Arkadaşlar

Merhabalar,

Adım Caner ve yaklaşık 1 aydır motor kullanmak için kafayı kırmış durumdayım. Harley gibi büyük motorlara gücüm yetmediğinden farklı bir motor arayışına girdim ve RR markasını buldum. Açıkçası kendine aşık etti diyebilirim. Yarın ehliyet için başvurmaya gideceğim. Daha önce motor tecrübem olmadı diyebiliriz (bir iki defa scooter a binmişliğim vardır)

Muhtemelen emre motora gidip 250 ya da 350 spyder almayı planlıyorum (taksit imkanına bağlı olarak 350 tercihim). Gerçekten de fazlası ile acemiyim bu konuda, mümkün olduğunca tüm konuları okumaya çalışıyorum forumdaki. Ama tavsiyelerinizin başımın üstünde yeri var, nelere dikkat etmem gerek, ne yapmam gerek tam anlamıyla sudan çıkmış balık gibiyim. Alımın nerede yapılması gerektiği, alınacak koruma ekipmanı ve aksesuarı nelerdir bunlar gibi tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim (ufak bir not: forumlarda tabii ki gezip aramaya çalışıyorum neler yapılmalıyı ama yine de fazla bilgi sorun olmaz sanırım :) )

Genel olarak bahsedersek, 7 senedir bas gitar çalıyorum, arada sahnelere çıkıyorum. Kendi yazdığım bir şiir kitabı var, kendi olanaklarımla çıkardığım. Bunun linkini de bulabilirsiniz imzamda ve profilimde. İtü İnşaat Mh. mezunuyum fakat çok farklı bir sektörde çalışıyorum. Ayrıca film prodüksyonu konusunda da çalışmalarım var.

Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum.

Saygılar,
    Caner

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    sevgili kardeşim aramıza hoşgeldin.İnşallah gönlündeki makineye en kısa zamanda kavusursun.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

HSN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hasan özcan
    serbest meslek ve öğrenci
     regal raptor dd250e-9
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hoşgeldiniz biran önce istediğiniz makineye kavuşurusunuz umarım RR markasının her moturu güzel spyder da güzel motor kask olarak full face kapalı kask öneririm daha iyi korur kullanma konusuda kafana takılmasın trafiğin az olduğu yerlerde veya boş alanlarda pratik yaparak öğrenirsin ben öyle yapıp öğrenmiştim

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,142
    Merhaba caner aramıza hoş geldin
    ehliyete başvurarak yola ilk doğru adımını atmışsın ikinci adım koruma ekipmanlarını motorla birlikte al daha sonra değil en iyi koruma fullface yani tam kapalı kasklarda var fakat iyi bir yarım kaskta iş görür özellikle yazın sıcakta tam kapalı kask işkence oluyor sonra korumalı hem yaz hem kışın kullanılabilen full korumalı montlar var onlar kullanışlıdır ve son olarak dizlik üçüncü adım imkanın varsa sürüş kursu alman honda konuda uzman ama bir çoğumuzun imkanları elvermediğinden kullanmayı bilen bir arkadaşından yardım alarak trafik olmayan alanlarda çalışıp makiya çabucak alışabilirsin gerisi kolay
    hiç bilmeden spyder alıp kendi kendine ögrenen arkadaşlarımız şimdi çok rahat kullanıyorlar korkulacak bir şey değil
    işallah kısa zamanda gönlüne göre bir makinaya kavuşursun
    Konu CELİL tarafından (20.May.2011 Saat 10:12 ) değiştirilmiştir.

Caner Baş
    İnşaat Mh
     DD250 E10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkürler değerli tavsiyeleriniz için. Birazdan çıkıp emre motor'a gideceğim, güneşliye. Bir dokunayım bakalım gelecek motoruma

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,142
    mustafa ustaya selam söyle

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,142
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mustafa ustaya selam söyle
    birde güneşlide idari kısım var showrum havaalanından sefaköye çıkarken sağda koskanın yanında motorland da makinaları görebilirsin

MaRCoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Apocan
    BDO
     Tabanvay
     İst-Avp / 60
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı reshoden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler değerli tavsiyeleriniz için. Birazdan çıkıp emre motor'a gideceğim, güneşliye. Bir dokunayım bakalım gelecek motoruma
    hayırlı uğurlu olsun ;)) allah kaza bela vermesinnn..

Eski: RR 350 Daytona
    Eski: XT 660 R
    Yeni: ...tabanvay
    Yeni: hyndai blue

Caner Baş
    İnşaat Mh
     DD250 E10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birde güneşlide idari kısım var showrum havaalanından sefaköye çıkarken sağda koskanın yanında motorland da makinaları görebilirsin
    Ah be abi, keşke biraz daha erken görseydim şu mesajını. Aynı şeyi söylediler onca yol gittikten sonra. Orada sadece 125 i görebildim. Spyder 250 de karar kıldım ama 350 biraz tuzlu geldi Ellerinde yokmuş 2 ay içinde gelecek dediler. Zaten ehliyet de o zamanı bulacak. Kaporamı verip siparişimi yapacağım önümüzdeki günlerde.

Caner Baş
    İnşaat Mh
     DD250 E10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yalnız kafama bir şey takıldı, başlık kirliliği olmasın diye buradan yazmak istiyorum. Emre Motor'a gittiğimde bana şu söylendi, bayilik verdikleri yerlerde %100 servis hizmeti alınabilir. Şimdi sorun şu ki, emre motor 5500 TL istiyor, fakat motosikletcim.com sitesinde bu fiyat 5100 TL olarak gözüküyor. Ve burası emre motor'un bayilik verdiği yerlerden biri. Yani aynı servis hizmetini buradan da alabileceksem 400 lira neden fazla vereyim gibi bir soru oluştu kafamda. Ya da şöyle diyeyim, gidip oradan bu motoru alırsam herhangi bir fark olur mu alacağım hizmette, ya da motorun sorunsuzluğunda?

Şimdiden teşekkürler.

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)