Merhabalar,
Adım Caner ve yaklaşık 1 aydır motor kullanmak için kafayı kırmış durumdayım. Harley gibi büyük motorlara gücüm yetmediğinden farklı bir motor arayışına girdim ve RR markasını buldum. Açıkçası kendine aşık etti diyebilirim. Yarın ehliyet için başvurmaya gideceğim. Daha önce motor tecrübem olmadı diyebiliriz (bir iki defa scooter a binmişliğim vardır)
Muhtemelen emre motora gidip 250 ya da 350 spyder almayı planlıyorum (taksit imkanına bağlı olarak 350 tercihim). Gerçekten de fazlası ile acemiyim bu konuda, mümkün olduğunca tüm konuları okumaya çalışıyorum forumdaki. Ama tavsiyelerinizin başımın üstünde yeri var, nelere dikkat etmem gerek, ne yapmam gerek tam anlamıyla sudan çıkmış balık gibiyim. Alımın nerede yapılması gerektiği, alınacak koruma ekipmanı ve aksesuarı nelerdir bunlar gibi tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim (ufak bir not: forumlarda tabii ki gezip aramaya çalışıyorum neler yapılmalıyı ama yine de fazla bilgi sorun olmaz sanırım :) )
Genel olarak bahsedersek, 7 senedir bas gitar çalıyorum, arada sahnelere çıkıyorum. Kendi yazdığım bir şiir kitabı var, kendi olanaklarımla çıkardığım. Bunun linkini de bulabilirsiniz imzamda ve profilimde. İtü İnşaat Mh. mezunuyum fakat çok farklı bir sektörde çalışıyorum. Ayrıca film prodüksyonu konusunda da çalışmalarım var.
Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum.
Saygılar,
Caner

DD250 E10
İstanbul
A Rh (+)