Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Fuatt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fuat akbaş
    öğrenci
     hyosung gt250r
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kask ve mont konusunda bir şey diyemicem çünkü daha bende almadım ama dedikleri gibi 100 150 liralık yeter bence zaten ters bi şekilde düştün mü kaskta kurtarmaz. bu motorlar öldürmüyor ben onu anladım 80 le giderken kasksız montsuz kaza yaptım düştüm baya bi sürüklendim çok şükür bişey olmadı yani doğru düşersen zaten 100 liraya alcağın kaskta korur kafanı . ama motor konusunda ben 2. el al derim çünkü çok kaza yapıcaksın daha ilk sürüşlerin heyecanla gaza basıcaksın yok ben basmam deme basıcaksın panik yapıcaksın düşüceksin motor çizilcek orası burası kırılcak çok moralini bozcak bunlar. ha tabi kasko sigorta falan bunlar varsa bilmiyorum bunlar da bende yok yani hasarını karşilicaklarsa yinede sorun olmaz pek ama moral bozukluğu garanti yani onu söyliyim .

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,916
    Beğenilmiş
    7,147
    Alıntı Fuatt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kask ve mont konusunda bir şey diyemicem çünkü daha bende almadım ama dedikleri gibi 100 150 liralık yeter bence zaten ters bi şekilde düştün mü kaskta kurtarmaz. bu motorlar öldürmüyor ben onu anladım 80 le giderken kasksız montsuz kaza yaptım düştüm baya bi sürüklendim çok şükür bişey olmadı yani doğru düşersen zaten 100 liraya alcağın kaskta korur kafanı . ama motor konusunda ben 2. el al derim çünkü çok kaza yapıcaksın daha ilk sürüşlerin heyecanla gaza basıcaksın yok ben basmam deme basıcaksın panik yapıcaksın düşüceksin motor çizilcek orası burası kırılcak çok moralini bozcak bunlar. ha tabi kasko sigorta falan bunlar varsa bilmiyorum bunlar da bende yok yani hasarını karşilicaklarsa yinede sorun olmaz pek ama moral bozukluğu garanti yani onu söyliyim .
    fuatt geçmiş olsun ama sen rekoramı gidiyorsun amaaan dikkat çekirge bir sıçrar iki sıçrar sonra kötü bir şey olmasın aman kendine dikkat et en kısa zamanda kask ve koruma al

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    2. EL Lazer Vertigo MAXONE satılıktır :D çok hafif çiziği vardır fark etmezsin dikkat etmen gerekiyor sadece

tek kusuru Camı yoktur. ( acemi sürücü için düşünce birde cam parası vermeyesin diye :P )
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)