arkadaşlar raptor 250 lik kullanıyorum 55 tl yani tam depo dolduruyorum her seferinde en fazla 230 km yol gidiyorum normalmi. diğer arkadaşlar 350 km yol alıyor bunu neyden olabilir ?????
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
aşkar
hatay
A Rh (+)arkadaşlar raptor 250 lik kullanıyorum 55 tl yani tam depo dolduruyorum her seferinde en fazla 230 km yol gidiyorum normalmi. diğer arkadaşlar 350 km yol alıyor bunu neyden olabilir ?????
V strom
istanbul
0 Rh (+)abi çok gibi geldi bana senin dediğin km yi ben 45 tlye yapıyorum 350 lilik daytonayla bi hava ayarlarına baktır istersen
aşkar
hatay
A Rh (+)geçen karbüratörü komple temizletip bakımdan geçirdim ama yine aynı şekilde çok yakıyır ya ama bide dediğin gibi bide hava ayarlarını sorayım![]()
Regal Raptor DD250 E-9
Giresun
0 Rh (-)Eksozlar delikmi?
aşkar
hatay
A Rh (+)delik derken anlamadım ama susturucuları yok yani ???

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)normal yakışı şehir içi trafikte 100 km de 4 litre yakar eksozlar açıksa yakışı az artar tam depo 350 km gider gitmezse karbiratör sekron ayarına ve sibop ayarına baktırmak lazım bunlar ayarsızsa çok yakar![]()
Regal Raptor DD250 E-9
Giresun
0 Rh (-)delik derken susturucudan bahsediyodum ben bi depoyla 236 km yol yaptım. ustaya tüm bakımlarını yeni yaptırdım hava filtresi, yağ, subab ayarları felan komple. usta eksoza attı suçu eksozlar değişecek diyoo önceki sahibi komple içini boşaltmış.
Regal Raptor DD250E-9
Antalya
A Rh (+)hocam 55 tl bana fazla geldı bende 250e-9b var yedege dustukten sonra tam 40 tl alıyor.
biz gökyüzüne inanırız sunroof a değil.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)