arkadaşlar raptor 250 lik kullanıyorum 55 tl yani tam depo dolduruyorum her seferinde en fazla 230 km yol gidiyorum normalmi. diğer arkadaşlar 350 km yol alıyor bunu neyden olabilir ?????
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
aşkar
hatay
A Rh (+)arkadaşlar raptor 250 lik kullanıyorum 55 tl yani tam depo dolduruyorum her seferinde en fazla 230 km yol gidiyorum normalmi. diğer arkadaşlar 350 km yol alıyor bunu neyden olabilir ?????
V strom
istanbul
0 Rh (+)abi çok gibi geldi bana senin dediğin km yi ben 45 tlye yapıyorum 350 lilik daytonayla bi hava ayarlarına baktır istersen
aşkar
hatay
A Rh (+)geçen karbüratörü komple temizletip bakımdan geçirdim ama yine aynı şekilde çok yakıyır ya ama bide dediğin gibi bide hava ayarlarını sorayım![]()
Regal Raptor DD250 E-9
Giresun
0 Rh (-)Eksozlar delikmi?
aşkar
hatay
A Rh (+)delik derken anlamadım ama susturucuları yok yani ???

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)normal yakışı şehir içi trafikte 100 km de 4 litre yakar eksozlar açıksa yakışı az artar tam depo 350 km gider gitmezse karbiratör sekron ayarına ve sibop ayarına baktırmak lazım bunlar ayarsızsa çok yakar![]()
Regal Raptor DD250E-9
Antalya
A Rh (+)hocam 55 tl bana fazla geldı bende 250e-9b var yedege dustukten sonra tam 40 tl alıyor.
biz gökyüzüne inanırız sunroof a değil.
regal raptor
ankara
A Rh (+)bende 350 lik regal var daha 1500 km de susturucuların 1 er tanesi açık benzin 4.26 tl den 10 tl lik aldıgımda şehir içinde 25 km gidiyor sonra bitiyor
normal midir??
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)