hadi hayırlı olsun tekrardan. haftasonu olurda altana gidersen düşüncelerini paylaşki benimde gitmeden önce bi fikrim olur en azından :D vede anadolu yakasında oturanlara alternatif olur
keyifli sürüşler...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)hadi hayırlı olsun tekrardan. haftasonu olurda altana gidersen düşüncelerini paylaşki benimde gitmeden önce bi fikrim olur en azından :D vede anadolu yakasında oturanlara alternatif olur
keyifli sürüşler...
Ghost 350
istanbul
A Rh (+)
YOK
İstanbul
A Rh (+)Selam arkadaşlar, ben de RR almak istediğim için DOST nikli arkadaşın konusunu baştan sona okudumgördüğüm kadarıyla forum yöneticileri ve üyeleri ben gibi acemilere karşı çok yardımsever. bu beni fazlasıyla mutlu etti gerçekten.. ben de RR'a gönül veren biri olarak kısa vadede değil ama 6 ay içinde bir RR 125e alma planım var.. bu konuyla ilgili küçük bir sorum olacaktı.. avrupa yakasında oturuyorum beşiktaş'taki ali usta'da ikinci el alım satımı da var mı acaba bunu merak ettimm.. cevaplarsanız çok sevinirim..
DosT nikli arkadaşa da hayırlı olsun diyorum inşallah ben de senin gibi kısa bir sürede RR hayalimi gerçekleştiririm.. saygılar
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)aramıza hoşgeldin arkadaşım
ben satıyo diye biliorum çünkü dükkan önünde motorlar oluo-tamir edilceklerin dışında :D ama en güzeli telefon açıp kendisine sormak olucak diye düşünüyorum. ancak ali abi ile konuştugumuzda hayatında bi kere 125 lik tamir ettiğini söylemişti. hatta benimkinide çift silindir sanmıştı :P ben ısrarla tek diyince açıp bakmıştık :D tabikide benim dediğim çıkmıştı :D u win perfect finish him :P napsın adam ilk defa 150 lik görmüş oda haklı kendi çapında. hipne çinliler 2 buji girişi yapmışlar teki sahte :D. kısaca anlatmak istedigim onda sadece 250 lik bulursun. bence sen sahibindencom falan al hem pazarlık imkanın daha fazla olur.
Ghost 350
istanbul
A Rh (+)@istanblue aramıza hoşgeldin kardes
Umarım en kısa zamanda hayaline kavuşursun.Sormak istediğin bir şey olursa benimde bilgilerim yettiği kadar destek olurum.
@falldown tamam sana bir daha usta demiycem "usta" :mrgreen: isim neydi ona göre hitap edeyim o zaman
Kalın Sağlıcakla..
YOK
İstanbul
A Rh (+)çok teşekkürler arkadaşlar.. şimdilik forumda daha pasif konumda olucam mecburenparayı biraz denkleştirip ciddi alıcı konumuna geldiğimde sanırım çok sorum olacak sizlere
![]()
Ghost 350
istanbul
A Rh (+)Ya canlar,benim motor sanki biraz fazla yakıyor gibi geliyor.Geçen 6 lt benzin attım.100km de ana depo bitti.E-5 ortasında kaldım :D tabi yedek alıp hemen devam ettim.ama bir kaç yetkili servisi aradım.Çok yakıyor dediler.Bir an jikleyi ben açık mı kullanıyorum ama dedim.Jikle konumu normal de nasıldır.Debriyaja koluna doğrumu yoksa motora doğru mu olmalı normali.Jiklede benim ok var.aşağı gösteriyor.Bense sürekli yukarıda kullanıyorum.Doğrusu nedir acaba ? Yetkili servis bana 100km de 2 lt yakması gerek dedi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)