Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 5 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu
Toplam 86 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hadi hayırlı olsun tekrardan. haftasonu olurda altana gidersen düşüncelerini paylaşki benimde gitmeden önce bi fikrim olur en azından :D vede anadolu yakasında oturanlara alternatif olur
    keyifli sürüşler...

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi hayırlı olsun tekrardan. haftasonu olurda altana gidersen düşüncelerini paylaşki benimde gitmeden önce bi fikrim olur en azından :D vede anadolu yakasında oturanlara alternatif olur
    keyifli sürüşler...
    Merhabalar,

Yine ben :mrgreen: Falldown ustam malesef fırsat bulupta daha gidemedim.C.tesi pendik yapıcam oraya gitmeden bir kartal yapıcam altana gidicem. Yani en azından öyle umuyorum.

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı DosT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

Yine ben :mrgreen: Falldown ustam malesef fırsat bulupta daha gidemedim.C.tesi pendik yapıcam oraya gitmeden bir kartal yapıcam altana gidicem. Yani en azından öyle umuyorum.
    arkadaşım usta deilim bende yeniyim :D sadece ögrendiklerimi vede düşüncelerimi paylaşıorum yardımcı olabilmek adına.kontak halinde kalırız altan motor konusunda

Burak Kök
    İşçi
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Selam arkadaşlar, ben de RR almak istediğim için DOST nikli arkadaşın konusunu baştan sona okudum gördüğüm kadarıyla forum yöneticileri ve üyeleri ben gibi acemilere karşı çok yardımsever. bu beni fazlasıyla mutlu etti gerçekten.. ben de RR'a gönül veren biri olarak kısa vadede değil ama 6 ay içinde bir RR 125e alma planım var.. bu konuyla ilgili küçük bir sorum olacaktı.. avrupa yakasında oturuyorum beşiktaş'taki ali usta'da ikinci el alım satımı da var mı acaba bunu merak ettimm.. cevaplarsanız çok sevinirim..

DosT nikli arkadaşa da hayırlı olsun diyorum inşallah ben de senin gibi kısa bir sürede RR hayalimi gerçekleştiririm.. saygılar

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı istanblue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar, ben de RR almak istediğim için DOST nikli arkadaşın konusunu baştan sona okudum gördüğüm kadarıyla forum yöneticileri ve üyeleri ben gibi acemilere karşı çok yardımsever. bu beni fazlasıyla mutlu etti gerçekten.. ben de RR'a gönül veren biri olarak kısa vadede değil ama 6 ay içinde bir RR 125e alma planım var.. bu konuyla ilgili küçük bir sorum olacaktı.. avrupa yakasında oturuyorum beşiktaş'taki ali usta'da ikinci el alım satımı da var mı acaba bunu merak ettimm.. cevaplarsanız çok sevinirim..

DosT nikli arkadaşa da hayırlı olsun diyorum inşallah ben de senin gibi kısa bir sürede RR hayalimi gerçekleştiririm.. saygılar
    aramıza hoşgeldin arkadaşım
    ben satıyo diye biliorum çünkü dükkan önünde motorlar oluo-tamir edilceklerin dışında :D ama en güzeli telefon açıp kendisine sormak olucak diye düşünüyorum. ancak ali abi ile konuştugumuzda hayatında bi kere 125 lik tamir ettiğini söylemişti. hatta benimkinide çift silindir sanmıştı :P ben ısrarla tek diyince açıp bakmıştık :D tabikide benim dediğim çıkmıştı :D u win perfect finish him :P napsın adam ilk defa 150 lik görmüş oda haklı kendi çapında. hipne çinliler 2 buji girişi yapmışlar teki sahte :D. kısaca anlatmak istedigim onda sadece 250 lik bulursun. bence sen sahibindencom falan al hem pazarlık imkanın daha fazla olur.

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı istanblue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

@istanblue aramıza hoşgeldin kardes

Umarım en kısa zamanda hayaline kavuşursun.Sormak istediğin bir şey olursa benimde bilgilerim yettiği kadar destek olurum.

@falldown tamam sana bir daha usta demiycem "usta" :mrgreen: isim neydi ona göre hitap edeyim o zaman

Kalın Sağlıcakla..

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı DosT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @istanblue aramıza hoşgeldin kardes

Umarım en kısa zamanda hayaline kavuşursun.Sormak istediğin bir şey olursa benimde bilgilerim yettiği kadar destek olurum.

@falldown tamam sana bir daha usta demiycem "usta" :mrgreen: isim neydi ona göre hitap edeyim o zaman

Kalın Sağlıcakla..
    adım kaan umarım yakında hep beraber buluşup yüzyüze tanışma imkanı buluruz

dokin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğukan K.
    öğrenci
     Honda Shadow
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adım kaan umarım yakında hep beraber buluşup yüzyüze tanışma imkanı buluruz
    evet kaan, umarım tüm sitedeki rr kullanıcıları birarada güzel bir gün geçirir ve tanışırız. bu arada sohbete birden dahil oldum ama kimse kbakmasın (: kaan'ın söylediğini ben de çok istediğim için bir yorum yazma gereksinimi duydum(:

Burak Kök
    İşçi
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    çok teşekkürler arkadaşlar.. şimdilik forumda daha pasif konumda olucam mecburen parayı biraz denkleştirip ciddi alıcı konumuna geldiğimde sanırım çok sorum olacak sizlere

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ya canlar,benim motor sanki biraz fazla yakıyor gibi geliyor.Geçen 6 lt benzin attım.100km de ana depo bitti.E-5 ortasında kaldım :D tabi yedek alıp hemen devam ettim.ama bir kaç yetkili servisi aradım.Çok yakıyor dediler.Bir an jikleyi ben açık mı kullanıyorum ama dedim.Jikle konumu normal de nasıldır.Debriyaja koluna doğrumu yoksa motora doğru mu olmalı normali.Jiklede benim ok var.aşağı gösteriyor.Bense sürekli yukarıda kullanıyorum.Doğrusu nedir acaba ? Yetkili servis bana 100km de 2 lt yakması gerek dedi

Sayfa 5 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)