| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Ghost 350
istanbul
A Rh (+)
Ghost 350
istanbul
A Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Konu CELİL tarafından (15.June.2011 Saat 12:18 ) değiştirilmiştir.
Ghost 350
istanbul
A Rh (+)
Ghost 350
istanbul
A Rh (+)
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)kuryeci eleman bujiye elektrk gelip gelmediğine bakmış.aklında bulunsun şüphelenirsen bujiden kabloyu sök ucuna tornavida sokup marşa bas çıtır çıtır eder anlarsın. elektirk gelipte ateşlemiyosa bujinin uclarını temizlersin yada değiştirisin.egsozlardan bi tanesi soğuk olur buji çalışmıosa.
gözle görebilceğimiz bi duman bendende çıkmıo :D zaten görebilceğimiz siyahımsı bi duman yağ yakıo demek bildiğim kadarıyla
anadolu yakası için illa yetkili servis olsun demezsen kartal oto sanayide altan motor var. suziki honda falan bakıo. bildiğim kadarıylada 2006 2007 de falan regalinde yetkili servisliğini yapıyordu.parça temin edemessin sanırım ama sorunun olduğunda çözerler diye düşünüyorum. benim garanti dolana kadar yetkili servislerdeyim sonrasında altanı düşünüyorum yakınlığıdan dolayı. garanti yoksa ara bi konuş derim
Altan Motor
Adres : Kartal Oto Sanayi Sitesi, A4 Blok No:23 Kartal İstanbul
Telefon Numaralarımız:
+90 216 306 23 19
+90 216 517 26 43
+90 216 517 26 44
Faks Numaralarımız:
+90 216 488 37 27
Ghost 350
istanbul
A Rh (+)
Herkese Selamlar
Öncelikle heyecandan yazmayı unutmuşum.Bu motoru almamda bana bilgilerini esirgemeyen başta CELİL ağabey olmak üzere yardımılarını esirgemeyen tüm abilerimie kardeşlerime canı gönülden teşekkür ederim.
Bir kaç gündür motorun üzerinden inmediğimden foruma giremedim.Falldown ustam bilgi için teşekkür ederim.Benim uzun'un eski sahibi de orda yaptırmış tüm bakımlarını hatta anahtarlıkta telefon numaraları falan var :D Bostancıda bir arakdaş tavsiyesi üzerine bir usta buldum.Ona gidicem bu hafta sonu bakalım eğer kafaya yatarsa orda yoksa altan'a giderim artık..
Bu arada Noterden motoru aldık ama,Trafik'e gidip ruhsatı üstüme almam gerekiyor.
1.sorum İllaki moturun kayıtlı olduğu şubeden mi işlemlerin yapılması gerek ? Herhangi şubeden olabilir mi ?
2.sorum da arkadaşlar bana bu işlem içinde yüklü ödeme yapman gerekiyor dediler.100 tl falan dediler.Doğrumudur. Ruhsat yenileme gibi ibrşey bu akdar pahalı olabilir mi ?
Saygılar.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)merhaba önder heyacanını anlıyorum makinanın en keyif verdiği zamandasın kazasız belasız keyfini çıkar
ruhsat olayına gelince trafiğe gidip almak zorunda değilsin 1 hafta 10 gün içinde ruhsat evine postayla geliyor hiçbir ücret ödemiyorsun bu zamana kadar noterin sana verdği geçiçi ruhsat yerine geçen belgeyi kullanıyorsun acele ediyorsan sen gidip sadece bağlı oldugun trafik şubeden alabilirsin hiçbir ücret ödemiyorsun![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)