| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Ghost 350
istanbul
A Rh (+)
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)sen sür keyfini çıkar bence boşver illaki eline geçer.bende ilk arabamı aldıgımda celil abinin dediği gibi bikaç evrakla geziodum sadece ozamanlar kendimiz gidip alıoduk. baktın bikaç haftaya gelmio ozaman gider bakarsın çaresine. hevesini kursağında bırakma şimdiden rahat ol :D keyifli sürüşler..
Ghost 350
istanbul
A Rh (+)Ruhsatı bugün gidip Ataşehir trafik den aldım.Herşey tamam bir tek bakım kaldı.Onuda kısmetse hafta sonu ..
Herkeze keyifli şürüşler. :mrgreen:

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Hadi geçmiş olsun bakımıda yaptırdınmı için rahat eder keyfini çıkarırsın![]()
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)hadi hayırlı olsun tekrardan. haftasonu olurda altana gidersen düşüncelerini paylaşki benimde gitmeden önce bi fikrim olur en azından :D vede anadolu yakasında oturanlara alternatif olur
keyifli sürüşler...
Ghost 350
istanbul
A Rh (+)
YOK
İstanbul
A Rh (+)Selam arkadaşlar, ben de RR almak istediğim için DOST nikli arkadaşın konusunu baştan sona okudumgördüğüm kadarıyla forum yöneticileri ve üyeleri ben gibi acemilere karşı çok yardımsever. bu beni fazlasıyla mutlu etti gerçekten.. ben de RR'a gönül veren biri olarak kısa vadede değil ama 6 ay içinde bir RR 125e alma planım var.. bu konuyla ilgili küçük bir sorum olacaktı.. avrupa yakasında oturuyorum beşiktaş'taki ali usta'da ikinci el alım satımı da var mı acaba bunu merak ettimm.. cevaplarsanız çok sevinirim..
DosT nikli arkadaşa da hayırlı olsun diyorum inşallah ben de senin gibi kısa bir sürede RR hayalimi gerçekleştiririm.. saygılar
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)aramıza hoşgeldin arkadaşım
ben satıyo diye biliorum çünkü dükkan önünde motorlar oluo-tamir edilceklerin dışında :D ama en güzeli telefon açıp kendisine sormak olucak diye düşünüyorum. ancak ali abi ile konuştugumuzda hayatında bi kere 125 lik tamir ettiğini söylemişti. hatta benimkinide çift silindir sanmıştı :P ben ısrarla tek diyince açıp bakmıştık :D tabikide benim dediğim çıkmıştı :D u win perfect finish him :P napsın adam ilk defa 150 lik görmüş oda haklı kendi çapında. hipne çinliler 2 buji girişi yapmışlar teki sahte :D. kısaca anlatmak istedigim onda sadece 250 lik bulursun. bence sen sahibindencom falan al hem pazarlık imkanın daha fazla olur.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)