Alıntı DosT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkür ederim.Amin

Ya motoru akşam yine çalıştırdım.3-4 saniye çalışıp stop ediyor.Yan tarafta bir kuryeci vardı denk geldi sordum.Direk dedi.Sol buji tetik yapmıyor.Harbidende dün aklıma takıkmıştı.Eksoz'un birinden sanki hiç duman çıkmıyor.1-2 defa stop etti.Sonra düzeldi.Bujinin üstündeki kabloyu çıkardı.çatır çutur sesler geldi bujinin zımparalanması yada değişmesi gerekebilir dedi.Motoru ilk çalıştırdığımda da benzin kokuyordu.Sanırım bu nedenle zengin karışım oluyor.Bide motorun suyuna yağına nerden bakılıyor ? En kısa zamanda ufak bir bakıma alsak iyi olacak sanırım.Anadolu yakasında sağlam bir usta biliyor musunuz ?
kuryeci eleman bujiye elektrk gelip gelmediğine bakmış.aklında bulunsun şüphelenirsen bujiden kabloyu sök ucuna tornavida sokup marşa bas çıtır çıtır eder anlarsın. elektirk gelipte ateşlemiyosa bujinin uclarını temizlersin yada değiştirisin.egsozlardan bi tanesi soğuk olur buji çalışmıosa.
gözle görebilceğimiz bi duman bendende çıkmıo :D zaten görebilceğimiz siyahımsı bi duman yağ yakıo demek bildiğim kadarıyla
anadolu yakası için illa yetkili servis olsun demezsen kartal oto sanayide altan motor var. suziki honda falan bakıo. bildiğim kadarıylada 2006 2007 de falan regalinde yetkili servisliğini yapıyordu.parça temin edemessin sanırım ama sorunun olduğunda çözerler diye düşünüyorum. benim garanti dolana kadar yetkili servislerdeyim sonrasında altanı düşünüyorum yakınlığıdan dolayı. garanti yoksa ara bi konuş derim
Altan Motor

Adres : Kartal Oto Sanayi Sitesi, A4 Blok No:23 Kartal İstanbul
Telefon Numaralarımız:
+90 216 306 23 19
+90 216 517 26 43
+90 216 517 26 44
Faks Numaralarımız:
+90 216 488 37 27