benim regal raptorumunda orjinal egzos 125 cc liklerden 600 rr gibi ses cıkıyo düşük devirde de yuksek devirdede ses istiysan eger motorun takoz vidalarını az bi gevşet gör bak sesi :D düşük devirde bile sanki 1200 cc lik chopper gecer gibi ses cıkıyo ve ses te güzel tatlı bir ses cıkıyo aynı 600 RR gibibenim takoz vidaları gevsekti aynı ses cıkıyodu sıktırdım iyice simdi sadece normal ses i cıkıyo. gerci yine bi gevseme var galiba gecen ada gezisindeyken de cok ses cıkıyordu. lüleburgazda arkadasımla geziyoduk ısıklarda bir kalkıs yapmstım geceydi motoruda göremiyo kimse gece tamgaz yapıstırdım. milet deli gbi bakıyo sanki yarıslardayım gibi :D diğer motorlu arkadasta kendini kenara attı korkmus o hızla geliyorum diye
ama o anda max hızım 110 u görmüştüm fazla da hızlı sayılmazdım.

Regal Raptor dd 125E
lüleburgaz
A Rh (-)
benim takoz vidaları gevsekti aynı ses cıkıyodu sıktırdım iyice simdi sadece normal ses i cıkıyo. gerci yine bi gevseme var galiba gecen ada gezisindeyken de cok ses cıkıyordu. lüleburgazda arkadasımla geziyoduk ısıklarda bir kalkıs yapmstım geceydi motoruda göremiyo kimse gece tamgaz yapıstırdım. milet deli gbi bakıyo sanki yarıslardayım gibi :D diğer motorlu arkadasta kendini kenara attı korkmus o hızla geliyorum diye