Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    floyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

eren aksoy
    öğrenci
     regal raptor DD 250E-9B
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Cool Egzos açtırma......

Herkese Merhabalar;

benim 2006 model t gidon bir regalim var.. ve her chooper binenler gibi bende iyi bir ses almak istiyorum.. İstanbulda birçok egsozcuya gittim fakat biz egsoz açamayız yapamayız dedi.. birkaç yer buldum onlarda sıfırdan egsoz yapıyoruz diyorlar.. ama buda en az 400-500tl ye mal oluyor.. yani anlayacağınız, egsozu açtırarak yada bi şekilde uygun fiyata güzel bir ses elde etmemiz mümkünmüdür? mümkünse detaylı bi şekilde anlatırsanız sevinirim...

__________________________________________________ _____________

Eğer Kask Takmıyorsan Koruyacak Bir Şeyin Yok Demektir....

Önder
    Gıda teknikeri
     250e-9b
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ne 400 500ü be çıldırmış mı onlar eksozda susturucular var onları çıkart bi motosikletçi rahat yapar o işi öyle bişe yok tabi

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    egozusun ucunu açtırın kafi susturucuları ellemeyin yazık olur sonra
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

eren aksoy
    öğrenci
     regal raptor DD 250E-9B
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Valla ben geçen gün yaklaşık 10 tane egsozcu dolaştım.. hepsi yok biz açamıyoruz egsoz dediler istanbul bakırköy tarafındayım buralarda bu işi yapabilecek kimseyi bulamadım.. motorlandtan mustafa 350-400 tl istedi ama baştan yeni bir egsoz yapılır dedi.. aynı şekilde motorercan var kartal tarafında, oda 400tl ye yeni egzos yaparıs dedi.. ama ben daha pratik ve ucuza çare arıyorum..
    yaklasık 2 yıl önce selivriye giderken bir regal 250cc gördüm.. müthiş bir sesi vardı.. ilerde bir dinlenme yerinde rastladım ve egsozu sordum. egzosu boğumundan kestim 70-80cm boyunda 12cm çapında düz bomboş bi paslanmaz boru kaynattım dedi.. içi bomboş düz bi boru.. ama muhteşem bi ses weriyodu.. sizce böyle birşey yaptırsam mantıklımıdır? bu işten anlayan birilerinden yardım bekliyorum??

__________________________________________________ _____________

Eğer Kask Takmıyorsan Koruyacak Bir Şeyin Yok Demektir....

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    egzososa bakınız uçlarına ...

kapak var orayı sipral vs kesiniz sesi sizi tatmin eder susturuculara elletmeyin geri kaynatmak isteyince pancar motoru gibi olur geri kaynak iyi olmuyor.
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

snsl66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sansal
    uçak tamircisi
     dd250e-9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    eksoz açtırmak sıkıştırma oranını değiştirip yakıt sarfiyatını artırdığından tavsiye edilen bir uygulama değil. ayrıca uzun yola gidiyorsan o ses seni çok rahatsız eder. yinede kararlıysan. susturucuları egsozun alt kısmından bir alyan anahtar yardımıyla sökebiliyorsun diye hatırlıyorum. zamanında paylaşılmıştı. ama arkadaşımızında dediği gibi TEKRAR TAKILMIYOR. ona göre hareket et.

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    300tl ye yen, egzoz taktırabilirsin sefaköyde yapan yer var

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı snsl66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eksoz açtırmak sıkıştırma oranını değiştirip yakıt sarfiyatını artırdığından tavsiye edilen bir uygulama değil. ayrıca uzun yola gidiyorsan o ses seni çok rahatsız eder. yinede kararlıysan. susturucuları egsozun alt kısmından bir alyan anahtar yardımıyla sökebiliyorsun diye hatırlıyorum. zamanında paylaşılmıştı. ama arkadaşımızında dediği gibi TEKRAR TAKILMIYOR. ona göre hareket et.

yakıt sarfiyatını artırdığı gibi performasıda düşüyor tavsiye edilen birşey değil başlarda sesi tatlı gelir güzeldir ancak kafa şişirmeye birebir olmaya başlar ben hoşlaştığım bir durum değil 250 cc'den pata küte yankılanacak bir ses beklemem. tcmk antalya grubumuzda yanımdaki 650 lik dragstarın yanında egzosum açıkken duymuyordum egzosumun sesini

size tavsiye azıcık kıyın paraya güzel bir çift egzost satın alın veya yaptırınki geri dönüşünüz olabilsin.

eren aksoy
    öğrenci
     regal raptor DD 250E-9B
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Peki söylediğim gibi, egzosu boğumundan kestirip 70-80cm boyunda 12cm çapında düz bomboş bi paslanmaz boru kaynattırsam, içi bomboş düz bi boru.. sizce nasıl olur.. çünkü adam öyle yapmış ve muhteşem bir ses veriyordu.. motora bir zararı olurmu o şelikde hiç susturucu olmadan?

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakıt sarfiyatını artırdığı gibi performasıda düşüyor tavsiye edilen birşey değil başlarda sesi tatlı gelir güzeldir ancak kafa şişirmeye birebir olmaya başlar ben hoşlaştığım bir durum değil 250 cc'den pata küte yankılanacak bir ses beklemem. tcmk antalya grubumuzda yanımdaki 650 lik dragstarın yanında egzosum açıkken duymuyordum egzosumun sesini

size tavsiye azıcık kıyın paraya güzel bir çift egzost satın alın veya yaptırınki geri dönüşünüz olabilsin.
    250 liğin sesi için ben de aynı fikirdeyim... Fakat dragstar, hatta 1100'ü orijinal egsozu ile düşünemiyorum..İlla ki gümbürdeyecek

Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)