Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

telkarinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Akınakca
    Fakir ama gururlu memur :)
     Gitti Regal Geldi Suzuki Marauder 800
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Tavsiyeler hep RR diyor

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım ve forumu elimden geldiği kadar incelemeye çalışıyorum. Bir motor sevdasıdır başladı gidiyor uzun zamandır ve sonunda almaya karar verdim. Çevremde herkes Regal öneriyor ilk başlayan biri olduğum için. Siz değerli üstadlarımın da görüşlerini alabilir miyim ?

MaRCoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Apocan
    BDO
     Tabanvay
     İst-Avp / 60
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı telkarinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım ve forumu elimden geldiği kadar incelemeye çalışıyorum. Bir motor sevdasıdır başladı gidiyor uzun zamandır ve sonunda almaya karar verdim. Çevremde herkes Regal öneriyor ilk başlayan biri olduğum için. Siz değerli üstadlarımın da görüşlerini alabilir miyim ?
    dostum merhaba hoşgeldin, cesaretin varsa direk 350cc likten başla daytona ve spyder artık senin zevkine kalmış ;)

Eski: RR 350 Daytona
    Eski: XT 660 R
    Yeni: ...tabanvay
    Yeni: hyndai blue

Mehmet Akınakca
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı MaRCoS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum merhaba hoşgeldin, cesaretin varsa direk 350cc likten başla daytona ve spyder artık senin zevkine kalmış ;)
    Hocam aslında benim niyetim drag star 650 lik de cesaret edemiyorum ve birde maddi olarak biraz aşıyor yaa...onlardan örnek verebileceğin var mı bana ? hem fiyat olarak hem görüntü olarak.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,640
    Beğenilmiş
    6,883
    Merhaba mehmet aramıza hoş geldin
    regal raptor düşük bütçeyle alınabilecek en uygun makinadır piyasada oturmuş nerdeyse tek çin makinasıdır bununda sebebi çin makinaları arasında pek çok üstünlüğü olmasıdır detayları forumlarda bulabilirsin
    ama bütçe sorunun yoksa japon makinalar tabiki daha iyi
    ilk başlayan birinin 600 cc ve üzeri choper bir makinayla başlaması makinanın agırlığı gücü hakimiyeti küçük makinalara göre daha zorlar MaRCoS un dediği gibi DAYTONA olabilir çok fazla güçlü değil ama 350 cc kuvvetli bir makinası var kasa daha hafif ama gösterişli harley e benziyor
    biraz pratikle rahatça kullanabilirsin

Mehmet Akınakca
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    regal raptor düşük bütçeyle alınabilecek en uygun makinadır piyasada oturmuş nerdeyse tek çin makinasıdır bununda sebebi çin makinaları arasında pek çok üstünlüğü olmasıdır detayları forumlarda bulabilirsin
    ilk başlayan birinin 600 cc ve üzeri choper bir makinayla başlaması makinanın agırlığı gücü hakimiyeti küçük makinalara göre daha zorlar MaRCoS un dediği gibi DAYTONA olabilir çok fazla güçlü değil ama 350 cc kuvvetli bir makinası var kasa daha hafif ama gösterişli harley e benziyor
    Abi teşekkürler cevabın için. Bende 350 lik düşünüyorum neden dersen regal 2500cc ler belli bi süre sonra aşırı ısınma yapıyor diye bi iki kişiden duydum. Yolda bırakabileceğini söylediler. Bende çelişkiye düştüm. 350ccler fiyat olarak ne kadar tam olarak bilmediğim için bi fikir sahibi olamıyorum. Ama araştırıyorum. Kafaya koydum yaaa .

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,640
    Beğenilmiş
    6,883
    Alıntı telkarinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi teşekkürler cevabın için. Bende 350 lik düşünüyorum neden dersen regal 2500cc ler belli bi süre sonra aşırı ısınma yapıyor diye bi iki kişiden duydum. Yolda bırakabileceğini söylediler. Bende çelişkiye düştüm. 350ccler fiyat olarak ne kadar tam olarak bilmediğim için bi fikir sahibi olamıyorum. Ama araştırıyorum. Kafaya koydum yaaa .
    daytona nın sıfırı 7500 tl
    Ayrıca 250 cc makinalar ısınıyor diyen atmış piyasadaki çin makinalar içinde tek radyatörlü su ve fan soğutmalı model regal raptordur yazın sıcagında bile trafik ve uzun yolda ısınmayan ( şişmeyen ) makinadır

Mehmet Akınakca
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    daytona nın sıfırı 7500 tl
    Ayrıca 250 cc makinalar ısınıyor diyen atmış piyasadaki çin makinalar içinde tek radyatörlü su ve fan soğutmalı model regal raptordur yazın sıcagında bile trafik ve uzun yolda ısınmayan ( şişmeyen ) makinadır
    Abi benim için zaten uzun yolu önemli. Bi yere gittiğim de beni yarı yolda bırakmamalı. O yüzden kararsız kalıyorum bazı durumlarda. Doğrudur su ve hava soğutmalı. Benim ev arkadaşım kullanıyor regal 2008 model. Zaten onun yüzünden bu motor sevdası aşılandı bana :D

Uzay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uzay
    Bilg. Müh
     Xevo 400
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Japon almazsan yolda bırakma ihtimali artmış olur. Ama çinli alıp da yolda bırakabilecek durumları iyi öğrenirsen kara geçmişsin demektir

Mesela Regal'in fan müşürü genelde arızalanır ve yolda bırakır. Ama ustana daha kaliteli bir müşür taktırırsan veya müşür arızası olduğunda hangi teli kesmen gerektiğini bilirsen elinde çok şık ve çok ucuz bir makinen olacaktır. Yağını suyunu koy, Türkiye'nin diğer ucuna sür
    .

[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]

Mehmet Akınakca
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Uzay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Japon almazsan yolda bırakma ihtimali artmış olur. Ama çinli alıp da yolda bırakabilecek durumları iyi öğrenirsen kara geçmişsin demektir

Mesela Regal'in fan müşürü genelde arızalanır ve yolda bırakır. Ama ustana daha kaliteli bir müşür taktırırsan veya müşür arızası olduğunda hangi teli kesmen gerektiğini bilirsen elinde çok şık ve çok ucuz bir makinen olacaktır. Yağını suyunu koy, Türkiye'nin diğer ucuna sür
    Sabahtan beri zaten forumu kurcalıyorum regalle alakalı ne var ne yok. Arızları durumları herşeyine. Regalin görüntüsü de çok hoş duruyor yaa. Birde burda bir kaç üstâdın motorlarını da görünce daha çok bakıyorum regale.

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    abi neresi hafif yaa
    neredeyse 200 kg Daytonalar Harleylerle 30-40 kg fark var aralarında

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)