Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Motorlu Taşıtlar Vergisi Hakkında

Motosikletimin 26 Mart 2011 tescil tarihli olması dolayısı ile ilk vergi taksidinden muaf olması gerek(bana göre).Ancak ilk taksidi gözüküyor..Bankadaki arkadaş da ikinciyi yatıralım ilki muaf olmalı dedi.. Emre Ltd. de muaf olmalı, siz bizim trafik müşavirine sorun deyip, beni müşavirlerine yönlendirince, müşavir arkadaş trafiğe çıktığı anda borç doğar, ödenecek dedi. Tam ödemeye giderken yol üstünde başka bir müşavire uğradım.O da muaf olmalı dedi.. Maliye'ye gidip aslını öğreneceğim ama forumda motorunu yeni alan arkadaşlarda durum nedir, ilk taksidi doğdu mu öğreneyim dedim..

MaRCoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Apocan
    BDO
     Tabanvay
     İst-Avp / 60
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    walla benimde 14 nisan 2011 bende bilmiyorum 1 ve 2 ci taksidin hangisini yatırcağımı, öğrendiğinde bizede haber verirsen sevirim.

Eski: RR 350 Daytona
    Eski: XT 660 R
    Yeni: ...tabanvay
    Yeni: hyndai blue

slamdunk_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Benim de gelirler.gov.tr de kaydım gürünmüyor. Vergisini yatıracağım ama kayıtlı değil. Böyle bir durumla karşılaşanınız var mı?

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı slamdunk_tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim de gelirler.gov.tr de kaydım gürünmüyor. Vergisini yatıracağım ama kayıtlı değil. Böyle bir durumla karşılaşanınız var mı?
    Bir süre öncesine kadar(5-10 gün) benim de kayıtlı değildi..Hatta Trafik Tescilden bir belge alıp maliyeye bizzat gidip kayıt yaptırma gereğinden sözettiler.. Ama evvelki gün yokladım, kayıtlı olduğunu gördüm ve 2 küsur lira faizli birinci taksiti de çıktı.. İkinciyi yatırdım (seksen küsur lira), birinciyi maliyeye soracağım.. Kaydı çıkmazsa siz kaydını yaptırıyorsunuz...

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sıfır km alınmış motorunuzu nede olsa plaka ruhsat dahil alıyorsunuz. ve ilk sene için vergiden muaftır sonrasında ödemeye başlarsınız.
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı slamdunk_tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 2 ay beklemen gerek evraklar emliyetten daha vergi dairesine gelemiştir sorun yok

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    bu konu benim uzmanlık alanım :D evet eğer motorunuzu temmuzdan önce aldıysanız 2 taksit ödemeniz gerek bu tarihteen önce aldınız motorlar sicile işlenir işlenmez süre beklemeden borcunuz tahakkuk eder sizlerede paşa paşa iki taksi ödemek kalır.ödemekte fazla geç kalmayın aminallah hacizlerim sonra

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konu benim uzmanlık alanım :D evet eğer motorunuzu temmuzdan önce aldıysanız 2 taksit ödemeniz gerek bu tarihteen önce aldınız motorlar sicile işlenir işlenmez süre beklemeden borcunuz tahakkuk eder sizlerede paşa paşa iki taksi ödemek kalır.ödemekte fazla geç kalmayın aminallah hacizlerim sonra

Bende bakmıştım dün temmuz vadeli 32 TL ödeme görünüyor.Yalnız internete ödeme sırasında bir hata oluştu diyip sinir ediyor.Evden deniyeceğim bir ara.

Dostum internet dışında bu ödemeleleri herhangi bir banka aracılığıyla yapabiliyormuyuz.

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı DosT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bakmıştım dün temmuz vadeli 32 TL ödeme görünüyor.Yalnız internete ödeme sırasında bir hata oluştu diyip sinir ediyor.Evden deniyeceğim bir ara.

Dostum internet dışında bu ödemeleleri herhangi bir banda aracılığıyla yapabiliyormuyuz.
    hemen hemen bütün bankalardan yatırılabiliyor .eğer ki varsa garanti internet şübesi sorunsuz ödeme kabul edeyor

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)