Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,902
    Beğenilmiş
    7,144
    caner makinan hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin
    makinalar sıfır oldugundan parçaları alışıncaya kadar ayarların elden geçmesi gerekir ayarlar için yetkili servislere git sana emre ltd nin yeri yakın sefaköy rampadan çıkarken sağda koskanın yanında mustafaya benim gönderdiğimi söyle ayarlara bakar ustaylada tanışmış olursun kolay gelsin

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşım öncelikle motorun hayırlı olsun.
    denge kurmayı dert etme. daha önceden kullandığın motorun pedalları kalça hizandan yaklaşık 2 karış kadar önde ama spyderda çok daha önde. denge konusunda bu yusden zorlanmışsındır kısa sürede alışırsın merak etme. anahtar konusuna gelince iki anahtarın olması lazım montuna ikisini birden koymamışsındır.gidip diğerini iste.motoru aldığın yer sadece satıcı. servis değil. o yusden 300km sonra bi servise götür yada istersen hemen götürürsün.vites konusu arkadaşların deidiği gibi öne aarkaya kaktır biras motoru dişliler oturur boşa alabilirsin. 2 anahtarda montundaysa bişe daha var kontak sadece elektrik hattını açıp kapamaya yarayan bi anahtar. tahminimce kabloyu kesip diğeriyle birleştirince hattı açmış olursun ama tavsiye etmem
    moralini yüksek tut hevesin kursağında kalmasın en kötü ihtimalle bi hafta daha beklersin sonrasında alacağın keyfi düşün

reshoden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Caner Baş
    İnşaat Mh
     DD250 E10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Talihsiz olaylar silsilesi dün de peşimizi bırakmadı :(

Bildiğiniz üzere, Hasanpaşa Motorsikletçimden alınan motoru hemen çok yakındaki söğütlüçeşme isparka bırakmıştım. Dün, regalci arkadaşlarım samet ve asım bana yardım için geldiler. Motora bindik, benzin almak için rıhtımdaki total'e doğru yol almaya başladık. Ben arkadaşın 250 E9, benim motoru asım sürüyordu.

Boğadan aşağı döndük, yolu ben biliyorum diye bizim motor öndeydi. Samet kenara çekti, zira asım ortada yoktu. Telefonum çalıyordu. Asım benzin bitti dedi Yani aldığım motorun benzini sanırım toplam 1 km yapmadı.

Geriye gittik. Gittiğimizde benzin nasıl biter falan diye konuşurken Asım "anahtar nerde" dedi. Kontağın üzerinde anahtar bırakılmaması gerektiğini anladık. İki anahtar da kayıptı

Samet ve Asım anahtarı bulmak için geri gitti. 10 dakika içinde buldular. Anahtarın biri komple, diğeri de az bir şey kırılmış. Sağlık olsun dedik. Diğer motora atladık. Benzin almak için Total'e gittik modadaki. 1,5 lt lik su şişesini boşaltırken 3 polis ekibi benzinliğe geldi. Çay falan aldılar. Pompacı da polis burda veremem şişede benzin dedi

Polislere biraz yalvardım. Kağıt alacaksın dediler. Gittim kağıdı aldım. Ben kağıt almak için köşeyi döndüğümde tüm polisler gitmiş Sinirden güle güle benzini aldık. Araca koyduk.

Ondan sonra da çok ufak şeyler oldu fakat gelebildik Ataköy'e.

Kullanan arkadaş, gidon ve süspansiyonun ayara ihtiyacı olduğunu söyledi. Gidon yumuşak manevralara izin vermiyor, çok sıkmış olabilirler vidasını dedi. Süspansiyona kesin bakılması gerektiğini belirtti. Onun dışında iyi motor ama alışmadan çıkma trafiğe dedi. Son olarak da şunu farkettik, deponun ortasından giden krom parça biraz yamuk sola doğru. Tam ortalamıyor depoyu. Düzelttirebilir miyim bilmiyorum.

Şimdi artık geceleri çıkıp biraz alışmaya çalışacağım. Artık olduğu kadar

mslmchc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm Cuhacı
    oparator
     spyder-250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hayirli olsun kazasiz belasiz keyifle sur insallah.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,902
    Beğenilmiş
    7,144
    Alıntı reshoden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Talihsiz olaylar silsilesi dün de peşimizi bırakmadı :(

Bildiğiniz üzere, Hasanpaşa Motorsikletçimden alınan motoru hemen çok yakındaki söğütlüçeşme isparka bırakmıştım. Dün, regalci arkadaşlarım samet ve asım bana yardım için geldiler. Motora bindik, benzin almak için rıhtımdaki total'e doğru yol almaya başladık. Ben arkadaşın 250 E9, benim motoru asım sürüyordu.

Boğadan aşağı döndük, yolu ben biliyorum diye bizim motor öndeydi. Samet kenara çekti, zira asım ortada yoktu. Telefonum çalıyordu. Asım benzin bitti dedi Yani aldığım motorun benzini sanırım toplam 1 km yapmadı.

Geriye gittik. Gittiğimizde benzin nasıl biter falan diye konuşurken Asım "anahtar nerde" dedi. Kontağın üzerinde anahtar bırakılmaması gerektiğini anladık. İki anahtar da kayıptı

Samet ve Asım anahtarı bulmak için geri gitti. 10 dakika içinde buldular. Anahtarın biri komple, diğeri de az bir şey kırılmış. Sağlık olsun dedik. Diğer motora atladık. Benzin almak için Total'e gittik modadaki. 1,5 lt lik su şişesini boşaltırken 3 polis ekibi benzinliğe geldi. Çay falan aldılar. Pompacı da polis burda veremem şişede benzin dedi

Polislere biraz yalvardım. Kağıt alacaksın dediler. Gittim kağıdı aldım. Ben kağıt almak için köşeyi döndüğümde tüm polisler gitmiş Sinirden güle güle benzini aldık. Araca koyduk.

Ondan sonra da çok ufak şeyler oldu fakat gelebildik Ataköy'e.

Kullanan arkadaş, gidon ve süspansiyonun ayara ihtiyacı olduğunu söyledi. Gidon yumuşak manevralara izin vermiyor, çok sıkmış olabilirler vidasını dedi. Süspansiyona kesin bakılması gerektiğini belirtti. Onun dışında iyi motor ama alışmadan çıkma trafiğe dedi. Son olarak da şunu farkettik, deponun ortasından giden krom parça biraz yamuk sola doğru. Tam ortalamıyor depoyu. Düzelttirebilir miyim bilmiyorum.

Şimdi artık geceleri çıkıp biraz alışmaya çalışacağım. Artık olduğu kadar
    caner geçmişolsun hayırdır nişallah senin başına gelende pişmiş tavugun başına gelmemiştir herhalde işallah başka bir sorun olmadan makinaya alışır keyfini çıkarmaya başlarsın depo nikalayı servise gidince göster vidalarından ayar yapılabilir

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşım karabulutlar peşini bırakmamış anlaşılan.umarım bundan sonraki günlerde keyfini sürersin

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)