5750 Tl. Yalnız 2010 model olarak satılıyor. 2011 yok. 2012'ler de 2012 mart nisan gibi gelecekmiş. Ama tüm ürünler sıfır ve kapalı sandıkta var.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
2011 Hyosung GT250R Racing
İstanbul
A Rh (+)5750 Tl. Yalnız 2010 model olarak satılıyor. 2011 yok. 2012'ler de 2012 mart nisan gibi gelecekmiş. Ama tüm ürünler sıfır ve kapalı sandıkta var.
İstanbul
A Rh (+)Tabi ki ruhsat ve plaka masrafı artı! Yani 6000 Tl diyebiliriz.
İstanbul
A Rh (+)Evet resimdekiler ve konuyu ilk açtığımda koyduğum linklerdeki videodakiler.
İnanın yakından çok daha etkileyici. Tam bir saf kan cruiser çizgilerini taşıyor ve beklenen kaliteyi sunuyor.
İstanbul
A Rh (+)Allah her şeyin hayırlısını, herkesin gönlüne göre versin.
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)abi benim düşüncem bu kadar acele etmesen. motorun daha yeni hem para yönünden zarar edersin hemde daha nice motorlar görüceksin. en basitinden gv 250 ye bak yakından incele bu seferde keeway tırt kalıcak yanında emin ol.demek istediğim bence rr ını bikaç sene kullan satma. ama karar senin tabikide.
bu arada keeway için düşüncem jantları tencere kapağı arka çamurluğu o kadar yukardaki traktör gibi. şanzıman sorunu falan var diyolar ama ben inanmıyorum kesin o sorunu var diyenler motoru kullanmayı bilmeyip anasını ağlatanlardır. kalite olarak bütün çinliler 3 aşağı 5 yukarı aynıdır diye düşünüyorum-motor iç aksam olarak.görünen parçaları tabikide daha klass yapcaklardır fark yaratmak için.bu arada keeway macar ama üretim çinde diye biliyorum. motorun tek +sı Vtwin olması.
İstanbul
A Rh (+)Hyosung'un GV 250 ve hatta GV650 olan her iki modeli de kesinlikle klasik Cruiser etiğine uymayan tasarıma sahipler. Hiç ama hiç tarzım değil. GV 250'nin sıfırına istedikleri parayı bana göre o motor tasarımından dolayı bile etmez. GV 650 modeline de 15.000 Tl verecek olduktan sonra hiç ama hiç alternatifsiz Dragstar 1100 Ya da Dragstar 650 alırım. Zaten aslında geçen ay bir hararetle 5400 Km'de 2007 Model Yamaha Dragstar 1100 alıyordum. Anlaştım. Ödemesini de zorla kastıra kastıra bir şekilde tam ayarladım ki adamı aradım adamla anlaştığımız halde adam sattım dedi ve ondan sonra da sinir oldum öyle kaldı.
Keeway'ın Land Cruiser 250 modelinin çizgileri neredeyse tıpatıp Dragstar. Ayrıca şöyle bir durum da var. 15.000 Gibi bir rakam şu an beni çok ama çok kastırır. Üstelik o kadar paraya aldığın motor bir de 5-6 yaşında. Hee şimdi biri çıkar derki kardeşim o Yamaha senin alacağın motordan daha bir sürü eskitir diye. Olabilir.
Diğer bir mevzuu da yakıt meselesi!
Yamaha Dragtstar 1100 için şehir içi trafikte 1 Tl ile 70 Kuruş arasında yakıyor diyorlar ve motor büyük olduğu için yukarı yükselen inanılmaz bir sıcaklık vücudu kavuruyor diyorlar. Aynı durum nispeten Dragstar 650 modeli için de geçerli. Tabi bir de büyük motorun şehir içinde aşırı yorduğunu söyleyenler cabası. Zaten 650'liliği alacak olsam ben gene gider 1100' lüğünü alırım.En azından en babasını aldım derim.
Ve... İnanın Keeway Lans Cruiser, bence tüm detaylarıyla da sınıf arkadaşları arasında en etkileyici ve en kalitelisi. Tabi ki bu benim fikrim. Ama neredeyse tüm motorları tanıyan biri olarak pek de yanıldığımı sanmıyorum. Ayrıca eğer almak nasip kısmet olursa benim 9. motorum olacak.
25-30 sene önce İlk Berkovina ile başlayan bu hobi, Mobilet, Peugeout,Jawa 250, Jawa 350, Mz 250, KLR 250 ve BMW F650 gibi motorlardan sonra verdiğim 5-6 senelik ara ve ondan sonra yeniden bir hevesle aldığım Regal Raptor 250 motorsiklet tecrübesinden sonra verdiğim bir karar.
Kısmet nasip. Şu an kesin değil. Ama büyük bir ihtimal.![]()
İstanbul
A Rh (+)Abi şu güzelliğe bak ya...
http://www.youtube.com/watch?v=E65hb...eature=related
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)ya öyle bi imkanın varsa hiç durma dragstar al derim :D benim hayalimdeki motor mesela :D .boşver yakıtını dragstar alan adam yakıt düşünürmü hiç .D salla gtsin keewayi :D hyosungu :D para durumun düzeline kadar rr ını kullanırsın sonrada dragstar :D ben hala zarar etme taraftarıyım.tabi seçim senin zevk senin ama ...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)