Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Teknika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

T.Sümer
    Serbest
     2011 Hyosung GT250R Racing
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    O galeyanda adam satmasaydı vallaha alıyordum. Ucundan döndü. Üstelik diyorum ya elli dereden tepeden parayı denkleştirdim. Ama bazen de diyorum ki, şu an iyi ki de olmamış. Çok sıkıştıracaktı beni.

Bakalım kısmet. Tabiki ben de isterim halen. Ama şu an düşünüyorumda bir yandan ne gerek var diyorum o kadar para vermeye. Sonuçta ben sadece hafta sonları, bazen de müsait olduğumda hafta içi kullanıyorum. Benim için önemli olan fazla da para harcamadan tasarımıyla da bana hitap etmesi. Şu an gerek tasarımı, gerek fiyatı ve gerekse de ekonomik yakıt tüketimiyle hepsini en uygun şekilde sunabilecek motor Keeway Land Cruiser 250. Tipik klasik Cruiser'in tüm çizgilerini taşıyor.

Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya öyle bi imkanın varsa hiç durma dragstar al derim :D benim hayalimdeki motor mesela :D .boşver yakıtını dragstar alan adam yakıt düşünürmü hiç .D salla gtsin keewayi :D hyosungu :D para durumun düzeline kadar rr ını kullanırsın sonrada dragstar :D ben hala zarar etme taraftarıyım.tabi seçim senin zevk senin ama ...
    2011 Hyosung GT250R Racing

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Teknika Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O galeyanda adam satmasaydı vallaha alıyordum. Ucundan döndü. Üstelik diyorum ya elli dereden tepeden parayı denkleştirdim. Ama bazen de diyorum ki, şu an iyi ki de olmamış. Çok sıkıştıracaktı beni.

Bakalım kısmet. Tabiki ben de isterim halen. Ama şu an düşünüyorumda bir yandan ne gerek var diyorum o kadar para vermeye. Sonuçta ben sadece hafta sonları, bazen de müsait olduğumda hafta içi kullanıyorum. Benim için önemli olan fazla da para harcamadan tasarımıyla da bana hitap etmesi. Şu an gerek tasarımı, gerek fiyatı ve gerekse de ekonomik yakıt tüketimiyle hepsini en uygun şekilde sunabilecek motor Keeway Land Cruiser 250. Tipik klasik Cruiser'in tüm çizgilerini taşıyor.
    abi herişte bi hayır vardır ve bu konuda katılıorum sana sonuçta biz bunları bi bakıma hobi amaçlı kullanıyoruz haftasonundan haftasonuna.kısaca güzel bi motor için zorda kalmaya gerek yok.herkez kesesine göre almalıki motorun keyfini sürebilsin aksi takdirde borç harca girip kafayı meşgul tutmanın bi anlamı yok. benim demek istedigim insanın imkanı varsa borca harca girmeden benzin parası parça parası düşünmeden vs..alabiliosa almalı sonuçta bi tutku bu :D umarım benim hayalim bigün gerçek olur :D

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)