Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç takip cihazlarının ufaklarıda var taktırmayı düşünmedim değil selenin altına taktırasam var yani :=)
    Başlığı açtım ancak 10 gündür tatildeydim, foruma giremedim. Araç takip cihazı bence en garantisi. Önemli olan bulamayacakları bir yere yerleştirmek. Bu arada Armutlu'da bir tane Wolf 125 gördüm. Çok hoş sesi var. Görüntü olarak da Triumph Bonneville'ye benzettim. Allah kaza vermesin, güzel makine

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başlığı açtım ancak 10 gündür tatildeydim, foruma giremedim. Araç takip cihazı bence en garantisi. Önemli olan bulamayacakları bir yere yerleştirmek. Bu arada Armutlu'da bir tane Wolf 125 gördüm. Çok hoş sesi var. Görüntü olarak da Triumph Bonneville'ye benzettim. Allah kaza vermesin, güzel makine
    Bonneville'nin yavrusu diyelim teşekkür ederim

soğuk havalardaki ilk marş'tan sonra ısınırkenki rolanti sesini dinleyin

pattt-kısa bi sessizlik -patt-patt sessizlik-- pat pattt patt pattan kastım tatlı bir cruiser-chopper sesi gibi aynı harleyler gibi en sevdiğim sesi o anki sesi sabah ayazında marşa bi basıyorum insanı gaza getiriyor sesler serileşince ısındı anlamına geliyor :D
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)