"usta" nın dediği şu "1-2 kahve fincanı döktüm 2t den yanlışlıkla... gerisini 4t koydum bişicik olmaz"
Değiştireyim mi? ne dersiniz? Zaten bu bakımdan sonra nedense debriyaj kavraması en yukarda olmaya başladı.. sabah motoru çalıştırmak zaman almaya başladı.... bazen de marşa bastığımda motordan "takk" diye ses geliyo" bakımdan önce daha iyiydi yahuu..:(
Biliyorum daha önceden çok konuşuldu ama bana daytona350cc kullananlar varsa, hangi marka yağı ve bujiyi kullandıklarını söylerlerse sevinirim... Olmadı ben değiştirivereyim yağını bujisini napiim....
Bu arada bakımda "bujiler çinse dandikse onlarıda değiştirmek gerekir mi? diye sordum..(sormaz olaydımhemen değiştirelim NGK takalım dedi...sonra çıkarttı baktı, bujiler NGK mış zaten en iyisi bu dedi... buji başlarını temizledi yerine taktı... acaba sorun bundan mı kaynaklanıyor.?

RR Daytona 350cc
İzmir
0 Rh (+)
hemen değiştirelim NGK takalım dedi...sonra çıkarttı baktı, bujiler NGK mış zaten en iyisi bu dedi... buji başlarını temizledi yerine taktı... acaba sorun bundan mı kaynaklanıyor.?