cok gecmis olsun acil siflar dilerim allah beterinden sakınsın ....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
spyder-250
istanbul
A Rh (+)cok gecmis olsun acil siflar dilerim allah beterinden sakınsın ....
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)acil şifalar
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
Suzuki Bandit 600 S
İstanbul
A Rh (-)Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim umarım en kısa zamanda iyileşirsin.
Hayat önce adamı tokatlar sonra yumruklar sonrada tekmeleyip dışarı atar:?
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Geçmiş olsun.Allah tan acil şifalar diliyorum.Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
Honda Shadow
istanbul
0 Rh (+)arkadaşlar merhaba, ben doğukan. kaza geçiren benim. dün taburcu oldum ve siteye daha yeni girebildim. size olayı özetliyeyim..
İstanbul fatih'te, fevzipaşa caddesi üzerinde, ist.büyükşehir.belediyesinin 100mt önünde fatih itfaiyesi var, o itfaiyenin önündeki caddede 4yol ağzı var, tam orada bana yeşil yanarken ben sol şeritten gidiyodum ama yandaki sol yoldan adama kırmızı yanmasına rağmen bir kamyonet çıktı gelen kamyoneti fark etmedim. bu kamyonet, tüp taşıyan ufak kamyonetlerden.. frene bastım ama olmadı. araç bana tam solumdan vurdu, motor aracın altında kaldı ben yolun 10mt ilerisindeki otobüs duraklarının oraya kadar uçtum. kapalı kaskım vardı ilk yere çarpışımda o kask kafamdan çıktı. yüzümde biraz şişkinlik sürtünmeden oluşan yaralar ve sol kalçamın ana eklem yerinde hem kırık hem çıkık var. ambulans geldi beni direk samatya devlet hast.ne götürdü, yapılan kapalı ameliyat işleminde çıkık olan sol kalça kemiğim yerine takıldı ve kırık için bir şey yapılmadı. kaynaması için bekletiyorlar. bir de sol diz kapağımda bir demir parça taktılar. kelepçe gibi. diz kapağının bir ucundan takıp diğer ucundan çıkardılar ve iki ucuna ip bağlayıp ipin diğer ucuna da askılı sistemle 5lt.lik su taktılar. bunun amacı kemik kaynarken bacağın kısalmasını engellemekmiş. inş bu işlemler yararlı olur. eğer bu işlem olmazsa ikinci bir ameliyatla bacağıma pilatin takılcakmış ama bu daha zor ve uzun süreli bir tedaviymiş. inş bu işlem tutar. şimdi evdeyim, pazar akşamından salı 5e kadar hastanedeydim. evde hiç kalkmadan 6hafta sırt üstü yatmam grekiyormuş, kalkmak ve oturmak yasak.
sizlerden bir rica olacak. ben haklıyım ama polisler v.s benim haksız olduğumu söylüyorlar. acilen mobese kayıtlarına ulaşmam lazım. babam fatih emn mdürlüğüne gitmiş ama polisler vermiceklerini ve benm suçlu oldğumu sölemişler. mobese kayıtlarına ulaşamıyoruz. nerreden nasıl temin edebilrz? acil bilen biri yardımcı olsun. hem kazazede benm hem de suç bana kalacak. haklıyım. lütfen yardımcı olun arkadaşlar..
Regal Raptor DD250E-9
Antalya
A Rh (+)Çok geçmiş olsun, acil şifa dilerim
biz gökyüzüne inanırız sunroof a değil.
DD350 E-6c Daytona
İstanbul
0 Rh (+)Arkadaşım geçmiş olsun. Geçen Nisan ayında yakın arkadaşım kaza geçirdi ve koluna platin takıldı. Hangi hastane hangi doktor iyidir derken Baltalimanı kemik hastalıkları hastanesinde ameliyat oldu. İptidai bir devlet hastanesi olmasına ve konfor olmamasına karşın doktorları oldukça iyi, ve hastanenin uzmanlık alanı adından belli. Eğer doktor-hastane konusunda tereddüt içindeysen -ki kalça kemiği ihmale gelmez-sana şiddetle tavsiye ederim.Yanlız bürokrasisi, evrak angaryası çok.
-
Ankara
A Rh (+)dostum kamera kayıtlarına nasıl ulaşırsın bilmiyorum ancak bir avukat tutup dava açman senin lehine olur davada kayıtlara ulaşılır incelenir eğerki haklıysan maddi ve manevi tazminat davası açabilirsiniz gibime geliyor
tekrardan geçmiş olsun
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
V strom
istanbul
0 Rh (+)TEK ÇÖZÜM dava açmaktır yoksa kralı gelse vermezler o kayıtları. yada polis ,amir,komser, vb sözü geçen bi tanıdık beklii..
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Doğukan'ım buyuk gecmıs olsun...Allah acıl sıfalar versın...mobese kayıtları sadece savcılıgın talebı ıle ıncelenebılır.bu nedenle mutlaka dava acmalsın...
bahsettıgın yerı hatırlayamadım.ama trafık kanununda yanlıs hatırlamıyorsam bır madde var...
adada olan ,adaya gırmıs olan herkezın gecıs ustunlugu vardır.sana yesılın yanması onemlı degıl.onemlı olan donel kavsaktakı kısının kavsagı bıran evvel bosaltması ve yolu acması ıcın gecıs ustunlugunu adada olana verıyor...umarım yanlıs bılıyorumdur.acacagın dava ınsallah lehıne sonuclanır..
tekrar gecmıs olsun....
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)