Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

berkay kayacan
    öğrenci
     yok
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı MaRCoS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu forumda gerekli bilgiyi bulacaksındır araştır tabi,
    regalin motorlarına buradan bakabilirsin http://www.motorland.com.tr/category.php?id_category=12

bu sitede stokta diye gözüküyor motorlar e regalin 0 yok demiştiniz ben mi karıştırıyorum

berkay kayacan
    öğrenci
     yok
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    [QUOTE=reshoden;95992]Havası yok dedim yahu zaten onu diyorum ya. Motor sürüş keyfi farklı bir şey, cbf kullandım, o motoru yere kadar yatırabiliyorsun neredeyse ve gayet keyif almıştım Ama şu var, spyderla dün trafikte giderken camdan sarkıp motoruma bakmaya çalışan adamlar kadınları görünce ego da tavan yapıyor yani =D

Eğer motor keyfi yapmak isteniyorsa bence cbf daha iyi. Ama eğer bana bakcaklar arkadaş, farkedileceğim ben deniyorsa o zaman bir regal tavsiye ederim. Ama önerdiği fiyata 0 imkansız, ikinci el bakması gerek.

Bizim motorların ikinci elleri de pahalı ama =)[/QUOT

abi sen naptın ya :D ben hakkaten okadar adrenalin beklemiyorum motordan, araba için gerektiğinde belki adrenalin ararım ama motorda yanlış yapmak gibi bir lüks yok ben sadece demiştim ya sesiyle gidişiyle duruşuyla beni tatmin etsin göz doyurmak gibi hani beni racer lar tatmin etmiyor çünkü beklentim hız değil, sportifliği değil. bunda eminim.belirttiğim 4-5bin lirayı motor fiyatı olarak ailem verecek diğer işte korumalıktır kıyafettir bunları kendim ben alıcam hani tüm bütçe 5000 bin değil ben sadece alacağım motor fiyatını belirtmiştim

berkay kayacan
    öğrenci
     yok
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ya aklıma geldi belki buraya yazmak doğru değil ama bu fiyata benim başka alabileceğim sağlam, parça sorunu olmayan, sürekli sorun yaratmayacak başka ne gibi markalar var? (chopper)

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,710
    Beğenilmiş
    7,116
    Merhaba berkay armıza hoş geldin
    benim tavsiyem 250E-9 kasa yani kartal gidon klasik kasa regal raptor kullanımı en kolay modeldir ve her konuda seni tatmin edecektir yeni başladıgın için 0 almana pek gerek yok 4000 tl ye sıfır ayarında yüksek model düşük km de makinalar bulabilirsin veya sıfırlarda 5200 tl kampanya kartlarına peşin fiatına 12 taksit yapıyorlar karar senin kolay gelsin

berkay kayacan
    öğrenci
     yok
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    [QUOTE=CELİL;95996]Merhaba berkay armıza hoş geldin
    benim tavsiyem 250E-9 kasa yani kartal gidon klasik kasa regal raptor kullanımı en kolay modeldir ve her konuda seni tatmin edecektir yeni başladıgın için 0 almana pek gerek yok 4000 tl ye sıfır ayarında yüksek model düşük km de makinalar bulabilirsin veya sıfırlarda 5200 tl kampanya kartlarına peşin fiatına 12 taksit yapıyorlar karar senin kolay gelsin

teşekkür ederim peki sizin regal dışında bakmamı önereceğiniz neler var illa ki şuna buna bak diyeceğiniz markalar vardır

Mert Seçkin
    Öğrenci
     YOK
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı reshoden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Havası yok dedim yahu zaten onu diyorum ya. Motor sürüş keyfi farklı bir şey, cbf kullandım, o motoru yere kadar yatırabiliyorsun neredeyse ve gayet keyif almıştım Ama şu var, spyderla dün trafikte giderken camdan sarkıp motoruma bakmaya çalışan adamlar kadınları görünce ego da tavan yapıyor yani =D

Eğer motor keyfi yapmak isteniyorsa bence cbf daha iyi. Ama eğer bana bakcaklar arkadaş, farkedileceğim ben deniyorsa o zaman bir regal tavsiye ederim. Ama önerdiği fiyata 0 imkansız, ikinci el bakması gerek.

Bizim motorların ikinci elleri de pahalı ama =)
    Herkes DD250-E9'u önermiş. Fakat çift silindirli Regal Raptor DD125-E bence istediğiniz ihtiyaçları karşılar. Birde bir şey merak ettim. Chopper ve Cruiser'lar sürülmesi en rahat motorlar değil mi uzun yol için ? İlk başlarda bence arkadaş için yeterli olabilir. Tabi sonra hep daha fazlasını isteniyor. Forumlardan okuduğum kadarıyla. İlk regal sonra şu hyonsung en sonunda o 1500 cc'lik bir harley :D

Fuatt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fuat akbaş
    öğrenci
     hyosung gt250r
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kardeşim bende senin gibi diyordum hıza gerek yok 70 80 max hızım olur bilmemne. yok kardeşim öyle değilmiş hız gerekli böyle arabaları tokatliycaksın yolda. bak bu gün uzun yoldan geldim motor ne kadar basıyosa sonuna kadar bastım yoksa canım sıkılıyor arabalar benim yanımdan geçiyordu. sana tavsiyem al bi kawazaki er-5 2. el 6binlaraya temizler var sezon bitsin dahada ucuzlar. 180 200 ne kaçarsın aralardan varya motor öyle zevkli bence. bende bunu satıp seneye er 5 almayı düşünüyorum hatta tadı kalmadı 250lilik regalin

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)