Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı onurbahattin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motorla daha yeni haşır neşir olduğum için kafama takılan şeyleri soruyorum ,
    1.sorum ;bugün bişey farkettim arada 1 vitese zor geçiyor hareketsizken park halindeyken motoru boşa alıp ileri geri biraz oynattığımda geçiyor bu normalmi acaba ?motorum daha 2000km de bu arada ...

2.sorumda ;30 40km de seyrederken km saatinin ordan zııı zııı zııı diye bir ses geliyor içinde birşey dönüyormuş gibi dişli sesi gibi ayak bastığım basamaklarda hissediyorum bazen vuvv vuvv vuuv diye çokmu dinliyorum acaba motoru????
    kardeşim seslere fazla takılma gidişinde bir sıkıntı yoksa diyor
    Bir yorumda benden dostum 2500 kmyi geçtim 1. vitese zor geçme herzaman olucak biraz salla debrajı sık bırak alışıyosun haricinde aslında ses herzaman var 30-40km ile giderken duyabiliyorsun sadece km saatinin ordan geldiğini düşündüğün ses bence soğutma karbüratörün ordan geliyo tvsiyem tam kapanan bir kask al daha az ses duyarsın bakımını atlama,iyi ustaya git,1000km de bir yağını değiştir,sabah binmeden önce yeni satın alır gibi üstünde göz gezdir,temiz tutucam diye sürekli yıkama genelde ıslak bezle sil,birde yağlı parlatan spreyin hep yanında olsun yolun açık tekerin sağlam bassın

onurbahattin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

onurbahattin
    TÜCCAR
     RR Bobber 350
     SAMSUN
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı REALİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir yorumda benden dostum 2500 kmyi geçtim 1. vitese zor geçme herzaman olucak biraz salla debrajı sık bırak alışıyosun haricinde aslında ses herzaman var 30-40km ile giderken duyabiliyorsun sadece km saatinin ordan geldiğini düşündüğün ses bence soğutma karbüratörün ordan geliyo tvsiyem tam kapanan bir kask al daha az ses duyarsın bakımını atlama,iyi ustaya git,1000km de bir yağını değiştir,sabah binmeden önce yeni satın alır gibi üstünde göz gezdir,temiz tutucam diye sürekli yıkama genelde ıslak bezle sil,birde yağlı parlatan spreyin hep yanında olsun yolun açık tekerin sağlam bassın
    eyvallah kardeşim...
    bu tam anlamıyla bana göre özet bir anlatım olmuş ,motorla daha yeni tanıştım püf noktalarını öğrenmeye ihtiyacım var teşekkürler

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)