Arkadaşlar Merhaba
Motorda eskiden ibre 140 a kadar vurudu ama bu son 2 gündür motor 90 nı geçince tekliyormuş gibi yapıyor ve 100 km kalıyor problem nedir sizce ????:(
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor dd 250e-9b
izmir
A Rh (+)Arkadaşlar Merhaba
Motorda eskiden ibre 140 a kadar vurudu ama bu son 2 gündür motor 90 nı geçince tekliyormuş gibi yapıyor ve 100 km kalıyor problem nedir sizce ????:(

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)öncelikle bujileri kontrol ettirmek lazım buji değişim zamanın gelmiş olabilir bunun dışında karbiratöre benzinden pislik gelmiş olabilir veya karbiratör ayarlarından olabilir kolay gelsin![]()
regal raptor dd 250e-9b
izmir
A Rh (+)abi servise götürdüm bujileri değiştirdi hava filtresini temizledi birde ince bir tornavidayla karbüratöre ayar yaptı ama işe yaramadı aynı sorun devam ediyor başka bi ustaya götürmeyi düşünüyorum
-
Ankara
A Rh (+)Karbiratör'ü iyi bir şekilde temizlenip iyice bir ayar çektirmelisin aynı şeyi ben yaşadım karbiratör temizlemek çok zor değil dikkat istiyor ancak geri takmak problemo manifolt'a filan oturmak ayarını yapmak
bi keresinde 2 kere ters taktım çıldırmıştım resmen 1. baş aşağı 2 önü arkaya arkayı öne
Antalya civarında 35 40 TL'ye temizliği yapılıyor oralarda nedir durum bilemem
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
2005, CBF600
istanbul
A Rh (+)Motosikleti 5000 bakımına götürdüğümde Ali Usta'nın söylediklerini aynen yazıyorum.
Ben : Karbiratör temizlemek gerekir mi?
A. Usta : Karbirator öyle zırt pırt temizlenmez. Benim motorum 35.000'de, daha hiç temizlemedim.
Yukarda telefonu da var. Bir telefon açıp sorulabilir de.![]()
-
Ankara
A Rh (+)
1 aktif olarak kullanılan vede benzin temiz ise evet gerçekten temizlenmez bende 40.000'e kadar temizlemedim.
2. 40.000'e geldiğimde 1 ay yattı motor içinde kalan benzinden dolayı ve bujilerden dolayı temizlemem gerekti eskisinden farkı kalmadı
3. aktif olarak kullanılsa bile aldığınız benzinin temizliğide çok önemli denk gelir başka bir yerden alırsınız benzin pisse karbiratör kirlenir ve motor yakamaz vs atamaz ise o benzini tıkanır ve temizlenmesi gerekir
yanlışsa yanlışsın diyin
wolf 125'im 2000'de aldım 3000'de pis bir yerden pis bir benzin aldım motor felç oldu ciddi anlamda dedim yakar o kadarda pis değildir. 200 km kadar sürdüm yakamadı dahada kötü oldu aldım söktüm temizledim geri topladım şu anda 5000 km'de..
doğrudur zırt pırt canın sıkıldı temizlenecek bir parça değil ancak herşey birazda benzinde bitiyor
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
regal raptor dd 250e-9b
izmir
A Rh (+)yok aga izmirde adam gibi usta yok. 2 tane ustaya götürdüm 2 side buji değiştiriyor şaka gibi :D adama diyom bujileri değişti eletrik aksamındadır dedi aldı gene motoru delircem hani bunlar nasıl motor ustası olmuş 1 haftada motor tamir edilirmi yaa :(

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)malesef işini hakkıyla yapan çok az usta var motor camiasındaki ustalar hep işin cinliğindeler![]()
RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)ıstanbulda da usta cok ama adam gıbısı ender bulunur dert hep aynı.... ben kazadan sonra bıraktım motoru ustama debrıyaj takımı dagıtmısım komple ınmesı gerekıyodu motorun... baktım bası kalabalık adamın, severler benıde sağolsunlar, aldım anahtar lokma takımını soktum motorumun deposunu egsozunu koltugunu debrıyaj ayagını zıncır korumasını fln :D adamın ısını rahatlattım. oda ısını yaptı motoru soktu. 1 gun surdü hallolması... sımdı parca beklıyoz o ayrı tabı.... beklıcaz :s
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)