Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan B.
    End.Müh.
     Gitti kuzucuk..
     İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı dragut_60 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamlar.bir hafta boyunca hiç binmemiştim.Bu gün bi bineyim dedim jigle basılı olarak çalıştırdım fakat bir iki aragazı verdim. BOĞUK BOĞUK SES ÇIKTI VE GAZ YEMEDİ.sonra jigleyi kapatıp tekrar çalıştırdım.yola çıktığımda motor tekleyerek gitti ve gazı bıraktığımda çat çat eksoz patlama yaptı.5-6 km. gidiyim düzelir dedim ama düzelmedi.yolda giderken gaz verdiğimde tekliyo ve motorun gitmesine izin vermiyo.ne yapıyım
    Benim şahsi görüşüm şu olacaktir:
    Uzun süre çalışmamaktan sonra ilk marşta jigleyi yaklaşık yarıdan biraz daha fazla açıp,o an gaza hiç dokunmamaniz yönünde. O arada gaz vererek karburatore fazla benzin göndermissiniz.
    giden fazla benzin doğal olarak bujileride islatti yani yagladi.
    Sizde Bu tekleme terkrarlarindan sıkılıp jikleyi kapatarak yolda isitmayi düşündünüz belki de.
    Fakat buji ler kurumadi ve akabinde ki gelen yakıt tam yanamadan çıkmaya çalıştı ve motor boğuldu.
    benim tavsiyem buji leri sokup bez, yumuşak fırça vs ile güzelce silip temizleyip tekrar yerine takmak.
    Bundan sonra eğer varsa karburator tahliye musluğu açıp kalan benzinin bir kısmını (hepsini degil) bosaltin
    Konu Potenza tarafından (27.February.2015 Saat 00:37 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)