selam arkadaşlar... denizlide regale göre ön cam bulamadım. nerden temin edebilirim.:D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
ragal raptor dd250 9-b
denizli
0 Rh (+)selam arkadaşlar... denizlide regale göre ön cam bulamadım. nerden temin edebilirim.:D
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme.....

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)merhaba harun cam işini istanbuldan temin etmek biraz zor camı bulsanda kargoda kırlır diye yanaşmıyorlar senin oralardan bir yer bulmak lazım internetten araştırmak lazım kolay gelsin![]()
ragal raptor dd250 9-b
denizli
0 Rh (+)celil abi çok sağol.. sende olmasan yazan hiç olmuycak.. selametle kal abii)
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme.....
dd250E-9
İstanbul
0 Rh (+)paketi güzel yapılırsa kırılmadan sağ sağlım gider kargo kolay gelsin inşallah bulabilirsin.

YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)arkadaşların verdiği linkte bir cam var bir bak istersen
http://www.motorparcalari.net/chopee...k-urun961.html
Regal Raptor dd250 e9b
mersin
B Rh (+)bende bu ön cam işini düşüdüm epey bi ustam motorun çekişini epey bi azaltır yakıtı arttırır dedi, kask yeterli olur dedi bende öle kullanıyom şimdi, kaskın ön camını açıp kullanmayın ağzınıza gözünüze kum zibil sinek böcek vb herşey doluyor, azka hızlıysanız (90 km) kaza yaptırır insana allah korusun, bu cam işini kullanan varsa çekişte yakıtta ciddi bi fark yaratıyormu acaba bende düşünecem yoksa bu cam işini, kolay gelsin
Regal Raptor dd250 e9b
mersin
B Rh (+)celil abicim fikirlerini bekliyorum...![]()
canıtez
ıstanbul
A Rh (+)raptor a on cam yakısırmı acaba.. Bence kendıne soguk hava sartlarına uygun kask boyun ense koruyucu gıbı tertıbatlar alsan daha ıyı olur kanısındayım.. raptorun gorunusu bozulur dıye dusunuyorum. Suan cam kullananların cogu kurye motoru. yınede bır dene ıstersen belkı haksız cıkarım.
istanbul/ümraniye
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Ön cam takmak şahsi fikrim olarak şöyle arkadaşlar
1.Motorsikletinizin önüne paraşüt takmak istemek gibi birşey
2.Hızlanma arttıkça hava direnci daha fazla olacağı için daha fazla gaz verme ihtiyacından dolayı ekstradan yakıt harcanması demek.
3.En önemlisi hız arttıkça hava türbülansı yapıyor ve motorsikletinizin yalpalamasına neden oluyor.Tecrübeli değilseniz yeltenmeyin derim
Görsellik mi ? Emniyetli sürüş mü? karar sizin.
iyi sürüşler![]()

YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)kartal gidon ve çantalı makinalarda cam bence hoş duruyor ön cam 80 km ye kadar çok rüzgar olmazsa pek sorun yaratmaz tabiiki biraz paraşüt etkisi olacak buda yakıtı az yükseltecek ama bunları 80km ve üzerinde yapacak 80 km altıda çokda birşey değişmez ama kullanıcıyı rüzgardan korur bence kışın kullanılmalı yazın gerek yok rüzgarın sürtünme gücünü azaltmak içinde takılan camı mümkün oldugunca kulanıcıya doğru yatırabilirsiniz![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)