Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Kafamı karıştıran sorular

merhaba arkadaşlar,
    henüz bir motorum yok ama spyder almayı düşünüyorum.aklıma takılan sorular oldukça burdan soracam. bu başlık ilerleyen zamanlarda herkesin sormayı isteyip cevap aradığı bir başlık oalrak kullanılabilir. bilgi almak isteyenlere de sizin cevaplarınıza ulaşılması açısından kolaylık olur.

---spyder 250 cc ve 350 cc arasında şehir içi ve şehir dışı kullanımda tam olarak ne gibi artılar eksiler vardır.ona göre motosikleti satın alırken buna dikkat etmek istiyorum.

---henüz A2 ehliyetim yok.diyelim ki ehliyet almadan önce uygun bir motor buldum almaya karar verdim alım satım işlemlerinde ehliyetimin olmaması sorun teşkil eder mi? forumdan bir arkadaş ehliyeti alana kadar trafiğe çıkmadan kullanıyorum demiş ona istinaden sordum.

---açılmış egsoz ile muayeneye gidilebiliyor mu gidilemiyorsa eski haline (kapalı) getirip muayene sonrası açmak gibi tak çıkartlı bir sistem yapılabiliyor mu.egsoz açtırmanın maliyeti ne kadardır kabaca

daha çok sorum var şimdilik bu kadar olsun. forumu soru yağmuruna tutmayım ilk günden

_KARADUT_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İSMAİL KORKUT
    işçi
     DD250 E-10
     KOCAELİ
    Beğenmiş
    11
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar,
    henüz bir motorum yok ama spyder almayı düşünüyorum.aklıma takılan sorular oldukça burdan soracam. bu başlık ilerleyen zamanlarda herkesin sormayı isteyip cevap aradığı bir başlık oalrak kullanılabilir. bilgi almak isteyenlere de sizin cevaplarınıza ulaşılması açısından kolaylık olur.

---spyder 250 cc ve 350 cc arasında şehir içi ve şehir dışı kullanımda tam olarak ne gibi artılar eksiler vardır.ona göre motosikleti satın alırken buna dikkat etmek istiyorum.

---henüz A2 ehliyetim yok.diyelim ki ehliyet almadan önce uygun bir motor buldum almaya karar verdim alım satım işlemlerinde ehliyetimin olmaması sorun teşkil eder mi? forumdan bir arkadaş ehliyeti alana kadar trafiğe çıkmadan kullanıyorum demiş ona istinaden sordum.

---açılmış egsoz ile muayeneye gidilebiliyor mu gidilemiyorsa eski haline (kapalı) getirip muayene sonrası açmak gibi tak çıkartlı bir sistem yapılabiliyor mu.egsoz açtırmanın maliyeti ne kadardır kabaca

daha çok sorum var şimdilik bu kadar olsun. forumu soru yağmuruna tutmayım ilk günden
    1. 250 cc ile 350 cc arasında bana göre çok büyük bir fark bekleme.ikisininde kasa aynı bende 250 spyder var

2. alım satım için ehliyete gerek yok

3. bilmiyorum
    41 PD 989
    0 (+)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    250cc - 350cc arasında araştırmalarıma göre max hız dışında pek bir fark yok sanırım.

Alım satımda ehliyete gerek yoksa uygun zamanda motosiklet alabilirim ozaman.ehliyeti 1-2 ay bekleyip motoru kaçırmaya gerek yok.

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    250cc - 350cc arasında araştırmalarıma göre max hız dışında pek bir fark yok sanırım.

Alım satımda ehliyete gerek yoksa uygun zamanda motosiklet alabilirim ozaman.ehliyeti 1-2 ay bekleyip motoru kaçırmaya gerek yok.
    250 ile 350 cc nin farkını rüzgarlı havada anlarsın.250 cc ile Rüzgara karşı işer gibi olursun bas bas bir yere kadar:mrgreen::mrgreen::mrgreen: .350 en az 120 km/h ye kadar rahat gidersin.tek fark bu

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    zaten kafamda 350cc almak var para durumunu düşündüğümden 250 de olabilir mi demiştim. yok yere rüzgara işemeye gerek yok

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    250 ıle 350 arasında gercekten fark vardır herzaman. onu trafıkte fln gaza yapıstırınca anlarsın :D bırı at gıbı şahlanıyo dıgerı hafıf kagnı gıbı yavas yavas topluyo kendını.
    satıs ıcın ehlıyete hıııııc gerek yok. ıcıne sınen bı motor bulursan kacırma ehlıyetım yok dıye al hemen
    egzoz actırma bıkac sekılde oluyo. 1 kestırıp ıcını komple bosalttırmak.bunu yaparsan gecemezsın muayeneden. 2 sadece uclarını kestırmek. bunu yapıp abartmadan gecenler var sorunsuzca. yada hıc urasma orjın egsozları bozma gıt smookhead al. canavar gıbı ses cıksın. orjın egsoz larıda muayeneye gıderken takarsın gerı sorunsuz gecersın.
    buarada spyderların on tarafı cıdden daha uzun dıgerlerıne gore. ılk motorum demıssın de sorun olmasın sana vırajlarda keskın donuslerde fln. zorluyo cunku bıraz trafıkte ozellıkle...
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bilgiler için teşekkürler..sorun olmaz alışırım sürmeye dönüşler falan..tek dert parayı denkleştirip motoru almakyoutubeden sürüş tekniklerine bakıyorum zaten sıfır bilgiyle motor almıcam.trafiğe kapalı alanda çalışma imkanı var ankarada etlikte bu sürüş tekniklerini uygular alışırım.

_KARADUT_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İSMAİL KORKUT
    işçi
     DD250 E-10
     KOCAELİ
    Beğenmiş
    11
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    250 ile 350 cc nin farkını rüzgarlı havada anlarsın.250 cc ile Rüzgara karşı işer gibi olursun bas bas bir yere kadar:mrgreen::mrgreen::mrgreen: .350 en az 120 km/h ye kadar rahat gidersin.tek fark bu
    250 spyder la 130 görüyorum
    41 PD 989
    0 (+)

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı _KARADUT_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba bahsettiğin sürate durgun,sakin bir hava da ulaşmış olabilirsin fakat ben rüzgarlı hava koşulu için demiştim.130 km/h yi o havada(30 ile 50 km esen rüzgarlı hava)yapabilmen için ya motorunda NOS olmalı yada motorunun 600 cc den aşağı olmaması gerek.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    Biraz gerçekçi olalım.Fizik kurallarını alt üst etmeyelim

Bu sitedeki birçok kişi hangi hangi hava koşullarında hangi motorun kaç km/h yapabildiğini çok iyi biliyor.
    İyi sürüşler.

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı _KARADUT_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende ne rüyalar görüyorum ama boşveeerr
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)