merhaba arkadaşlar,
henüz bir motorum yok ama spyder almayı düşünüyorum.aklıma takılan sorular oldukça burdan soracam. bu başlık ilerleyen zamanlarda herkesin sormayı isteyip cevap aradığı bir başlık oalrak kullanılabilir. bilgi almak isteyenlere de sizin cevaplarınıza ulaşılması açısından kolaylık olur.

---spyder 250 cc ve 350 cc arasında şehir içi ve şehir dışı kullanımda tam olarak ne gibi artılar eksiler vardır.ona göre motosikleti satın alırken buna dikkat etmek istiyorum.

---henüz A2 ehliyetim yok.diyelim ki ehliyet almadan önce uygun bir motor buldum almaya karar verdim alım satım işlemlerinde ehliyetimin olmaması sorun teşkil eder mi? forumdan bir arkadaş ehliyeti alana kadar trafiğe çıkmadan kullanıyorum demiş ona istinaden sordum.

---açılmış egsoz ile muayeneye gidilebiliyor mu gidilemiyorsa eski haline (kapalı) getirip muayene sonrası açmak gibi tak çıkartlı bir sistem yapılabiliyor mu.egsoz açtırmanın maliyeti ne kadardır kabaca

daha çok sorum var şimdilik bu kadar olsun. forumu soru yağmuruna tutmayım ilk günden