Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 39 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aramıza hoşgeldin arkadaşım
    resimdeki parça tahminimce şarj dinamosunun bi parçası olmalı alternatör veya regulator tam emin değilim daha önce sökmedim veya sökülmüşünü görmedim. yani araçtaki mekanik enerjiyi elektrik enerjisine çeviren ve voltajı ayarlayan kısım. mootrun giderken aküden değil dinamodan alır far ampul vs. için enerjiyi. o parça dzgün çalışmadıgından dolayı akünü şarjlıyamıyo ve bitiyodur devamlı. o parça değiştikten sonrada ampullerin patlamışsa - ampullerin diğer elektirik ekipmanlarına göre dha hassas olduğunu düşünürsek yeni takılan parça voltaj veya akımı ayarlayamadığından patlamış olabilir.
    At avrat silah

Oğuz Kaan AÇA
    Müzisyen
     Çelik - Martian 150
     Konya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoşbulduk

Açıkçası scooter sevmediğim için bu motora masraf yapmak istemiyorum. Bugün motorum yine bozuldu. Gaz teli sanırsam biyere sıkıştı dolayısıyla motorum petrole girmek üzereyken tam gaz devam etti. Artçımla beraber biraz telaş yaptık ama kontaktan kapattık sorunsuz petrole girdik. Daha sonrasında motorun bozukluğunu unutarak dalgınlıkla ayak marşından çalıştırdım motor kaçtı gitti orası ayrı bi olay :mrgreen:

Yarın motorumu tamir için sanayiye götüreceğim bakalım durum ne olacak. Ona göre buradan bilgilendirmeye devam edeceğim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)