Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 39 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Oğuz Kaan AÇA
    Müzisyen
     Çelik - Martian 150
     Konya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Red face Teşekkürler

Tekrardan merhaba,

Dün akşam elime pensemi aldım motorumu bırakığım yere gittim. Gittiğimde gaz teli durumunun kendi kendine düzeldiğini ve eskisine göre daha yumuşak olduğunu gördüm.

Elimdeki penseylede arka frenin gerginliğini ayarlayan vidayı sıktım. Şu an için frende sorunsuz çalışıyor. İlginç. Şimdilik farlar, sinyaller, stop lambaları ve grenaj dışında ciddi olarak bişey kalmadı. Buna şükretmek dışında pek bişey yapılamaz sanırsam.

Yardımlarınız için teşekkür ediyorum. Böyle bir site bünyesinde üye olduğum içinde gayet mutluyum. Regal'imi alır almaz gezilerinizde yanınızda küçük bir motorcu olarak bulunmak isterim.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,906
    Beğenilmiş
    7,145
    Alıntı kaanaca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrardan merhaba,

Dün akşam elime pensemi aldım motorumu bırakığım yere gittim. Gittiğimde gaz teli durumunun kendi kendine düzeldiğini ve eskisine göre daha yumuşak olduğunu gördüm.

Elimdeki penseylede arka frenin gerginliğini ayarlayan vidayı sıktım. Şu an için frende sorunsuz çalışıyor. İlginç. Şimdilik farlar, sinyaller, stop lambaları ve grenaj dışında ciddi olarak bişey kalmadı. Buna şükretmek dışında pek bişey yapılamaz sanırsam.

Yardımlarınız için teşekkür ediyorum. Böyle bir site bünyesinde üye olduğum içinde gayet mutluyum. Regal'imi alır almaz gezilerinizde yanınızda küçük bir motorcu olarak bulunmak isterim.
    makina satılacagını analadı sana iyi danranıyor )

Oğuz Kaan AÇA
    Müzisyen
     Çelik - Martian 150
     Konya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Davetlisiniz abilerim :)

Abilerim, varsa ablalarım. Bu mevzular dünyalık şeyler diyerekten bu başlığı sonlandırmak istiyorum.

Bitirirkende şöyle bi davette bulunmak isterim;

Haftanın 2 günü Bosna'da yani kampüste Gökkuşağı'nda Times Kafe'de sahne alıyorum, kalan 5 gün ise Zafer'de ordu evi yanındaki Bıkır Kafe'de sahne alıyorum. Konya'dan olan abilerimi hatta dilerlerse eşleriyle aileleriyle bekliyorum. Misafirim olarak ağırlamayı çok isterim. Gezilerinde Konya'ya yolu düşen olursa onlarıda ağırlamak isterim. Sadece kafeden bahsetmiyorum dışarısı içinde bu sözüm geçerlidir

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)