Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle bilgi için tşk ederim.
internette termal içlik ile normal içliği karşılaştırdım. benim içime giydiğim %100 pamuk.
termal içlik %49 Viskoz %49 Polyester %2 Elastan yazıyor.bu doğrumudur
böyle olanındanmı almak gerekiyor sizdekide böylemi ?? çünkü görüntü birbirine benziyor.termal diye başka bişey almak istemiyorum :D
yada termal dedikleri viskos: çakma fabrikasyon kendini yün sanan materyal + polyester:bi çeşit naylon muşambamsı materyal bunu dokunarak ayırt edebilirim herhangi bir magazaya gittigimde. normal bi yerden almak istiyorum çünkü motor magazasına gidince 10 liralık şeye 30 lira fiyat çekerler şimdi :P ama termal diye başka bişe almak istemiyorum. satıcıları biliosunuz satmak için "heaa abi termal bu" derler walla :P... kendimi şu beyaz showdaki pskopat gibi hissettim öyle olsun ama böyle olmasını istiyorum tarzı konuşunca hhahahahhahahaha
Fiyatı 100 tl civarı ama şunu incelemekte fayda var. Neopren dalışta giysi olarak sıcak tutuyor ama terletir mi, soru işareti..
http://www.motosikletim.com.tr/urun/...lon-iclik.aspx
Termal içliği dağcılıkta çok kullanırlar. Pamuklu gibi teri tutmaz, çabuk kurur. Dış kat (ceket, pantolon) giysinin en önemli kısmı bence. Gore tex ya da onun türevi membranların kullanıldığı dış kat giysiler evet pahalı ama ne yağmur geçiriyor ne terletiyor. Tecrübeyle sabittir