Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 38 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

kışın motora binmek..

arkadaşlar havalar soğumasına rağmen ısrarla motor kullanmaya devam ediyorum bi türlü garaja çekmek içimden gelmiyor.ve kış boyuncada binmeye karar verdim. ancak soğuk öyle bir çarpıyoki sanki kesiyor.özelliklede dağlık ve ormanlık yerlerde. özellikle ayaklarım dizlerimden üstü malum bölgeye kadar kıpkırmızı oluyor.ayaklarımda genelde asker postalı ve 2 çorap oluyor kotumun içinde içlik ve dizimde dizlik oluyor. böylelikle sadece bacaklarımın üst kısım donuyor. zaten şu soğuklarda olmasa dizlik köşede yatıyodu.rüzgarı çok iyi kesiyo :D yağmurda ise deri ceketimi giyemediğimden üst tarafı abartıp katkat giyinip astronot gibi üstünede normal mont giyiorum . bide yıllar öncesinden kalma pınar sütün verdiği polar bere var üst tarafını makasla kestim boğazıma geçiriorum.
    ama bunların hepsi ilerleyen kış soğuğunda tam anlamıyla yetmicek gözüküyor. sonuçta kar soğukları gelmedi bile.

merak ediyorumda sizler nasıl giyiniyorsunuz soğuga karşı neler yapıyosunuz ya da çözüm nedir.. donmayım..
    not: gecen cumartesi yagmurda ıslanıp rüzgarı yiyen parmaklarım-parmaksız eldivenler yüzünden- öyle dondular ki debriyaj frene basmakta bile zorlandım kışlık eldiven almayı düşünüyorum ancak kışlık rüzgar su geçirmez codura aerotex cart curt membranlı falan motorcu montu motorcu pantolonu falan yada abidik kubidik duran motor botları almayı düşünmüyorum. yokmudur bunlara para bayılmadan bi çözümü??
    At avrat silah

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    valla altına ve ustune bır tane termal ıclık al ayagınada motosıklet ıcın kıslık bot al ,kıslıkda bır eldıven.İnan bana isterse -10 derece olsun sıcacık gıdersın.

Yoksa ustune ıstersen 4 kazak gıy 3 tanede pantolon yınede usursun
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı aidikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla altına ve ustune bır tane termal ıclık al ayagınada motosıklet ıcın kıslık bot al ,kıslıkda bır eldıven.İnan bana isterse -10 derece olsun sıcacık gıdersın.

Yoksa ustune ıstersen 4 kazak gıy 3 tanede pantolon yınede usursun
    öncelikle bilgi için tşk ederim.
    internette termal içlik ile normal içliği karşılaştırdım. benim içime giydiğim %100 pamuk.
    termal içlik %49 Viskoz %49 Polyester %2 Elastan yazıyor.bu doğrumudur
    böyle olanındanmı almak gerekiyor sizdekide böylemi ?? çünkü görüntü birbirine benziyor.termal diye başka bişey almak istemiyorum :D
    yada termal dedikleri viskos: çakma fabrikasyon kendini yün sanan materyal + polyester:bi çeşit naylon muşambamsı materyal bunu dokunarak ayırt edebilirim herhangi bir magazaya gittigimde. normal bi yerden almak istiyorum çünkü motor magazasına gidince 10 liralık şeye 30 lira fiyat çekerler şimdi :P ama termal diye başka bişe almak istemiyorum. satıcıları biliosunuz satmak için "heaa abi termal bu" derler walla :P... kendimi şu beyaz showdaki pskopat gibi hissettim öyle olsun ama böyle olmasını istiyorum tarzı konuşunca hhahahahhahahaha
    At avrat silah

Alper idikurt
    Bankacı
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    termal içilk en iyi ve uygun askeri malzeme satan yerlderde bulabılırısnız sızdekı normal ıclık oda sıcak tutar ama motorda rüzgar faktoru cok fazla o yuzden ıcıne hava gecırmeyen ve ıçtekı ısıyıda dısarı bırakmayan bır ıclık gıymenız sart .

Moto mağazalarındanda bu tarz içlikler mevcut ama fiyatları biraz daha tuzlu alıyor.

Alper idikurt
    Bankacı
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    http://www.feyizoglu.com/Termal-Giyim-corap-238

http://www.motomaxonlineshop.com/mai...asp?cat_ID=156

bu iki adrestende faydalanabılırsın en ıyı ve en uygun motosıkler aksesuar ve kıyafetler bu ıkı sıtede

Ayrıca bu ıkı sıtede cok uygun fıyata anlık ozel urunler oluyor cok uygun fıyatlara alabılıyorsun takıp etmen gerek

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    şu sıralar benimde fazlasıyla yapğım eylem ve benimde ihtiyacım vardı uygun fiyatlı bişiler araştırıyom halen

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle bilgi için tşk ederim.
    internette termal içlik ile normal içliği karşılaştırdım. benim içime giydiğim %100 pamuk.
    termal içlik %49 Viskoz %49 Polyester %2 Elastan yazıyor.bu doğrumudur
    böyle olanındanmı almak gerekiyor sizdekide böylemi ?? çünkü görüntü birbirine benziyor.termal diye başka bişey almak istemiyorum :D
    yada termal dedikleri viskos: çakma fabrikasyon kendini yün sanan materyal + polyester:bi çeşit naylon muşambamsı materyal bunu dokunarak ayırt edebilirim herhangi bir magazaya gittigimde. normal bi yerden almak istiyorum çünkü motor magazasına gidince 10 liralık şeye 30 lira fiyat çekerler şimdi :P ama termal diye başka bişe almak istemiyorum. satıcıları biliosunuz satmak için "heaa abi termal bu" derler walla :P... kendimi şu beyaz showdaki pskopat gibi hissettim öyle olsun ama böyle olmasını istiyorum tarzı konuşunca hhahahahhahahaha
    Fiyatı 100 tl civarı ama şunu incelemekte fayda var. Neopren dalışta giysi olarak sıcak tutuyor ama terletir mi, soru işareti..
    http://www.motosikletim.com.tr/urun/...lon-iclik.aspx
    Termal içliği dağcılıkta çok kullanırlar. Pamuklu gibi teri tutmaz, çabuk kurur. Dış kat (ceket, pantolon) giysinin en önemli kısmı bence. Gore tex ya da onun türevi membranların kullanıldığı dış kat giysiler evet pahalı ama ne yağmur geçiriyor ne terletiyor. Tecrübeyle sabittir

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bilgi için tşk tekrardan.
    boldor kışlık eldiven almak için motomaxe uğramayı düşünüyordum.ama öncelikle senin yönlendirmen ile, kadıköyde kapalı çarşıda bi sürü yanyana askeri magaza hatırlıyorum uzun zmaandır gitmedim gerçi oraya ama ilk oraya bakarım fiyat için.tabi bide önce kartalda bi asker malzemesi satan dükkan var oraya. olmadı motomax. feyizoğlu aynı ürünü daha pahalıya satıo.

bunlar termaller
    http://www.motomaxonlineshop.com/mai...im-pmu315.html
    http://www.feyizoglu.com/Termal-icli...-_45404.html#0

buda çorap
    http://www.motomaxonlineshop.com/mai...ap-pmu318.html
    http://www.feyizoglu.com/Kislik-Term...p_44296.html#0
    çoraplar farklı ama yapı materyalleri aynı
    sanırım bu çorabın üstünede halis mulis yün çorap giyersem sanırım ayacıklarım üşümez
    bu arada almayı düşündüğüm eldiven

http://www.motomaxonlineshop.com/mai...n-pmu1721.html

bu ama giyip bi bakmak lazım. elim astronot gibi durcaksa hareketim kısıtlancaksa anlamı yok :D gidip yakından görcem ilk uygun zamanda
    At avrat silah

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiyatı 100 tl civarı ama şunu incelemekte fayda var. Neopren dalışta giysi olarak sıcak tutuyor ama terletir mi, soru işareti..
    http://www.motosikletim.com.tr/urun/...lon-iclik.aspx
    Termal içliği dağcılıkta çok kullanırlar. Pamuklu gibi teri tutmaz, çabuk kurur. Dış kat (ceket, pantolon) giysinin en önemli kısmı bence. Gore tex ya da onun türevi membranların kullanıldığı dış kat giysiler evet pahalı ama ne yağmur geçiriyor ne terletiyor. Tecrübeyle sabittir
    bilgi için tşk. ama bu çok pahalı ya. bunun yerine üstüne biras daha konur senin dediğin gibi normal kışlık motorcu pantolunu alınır ama işte bende onları yakıştıramıorum cruiser motora. ama haklısın sanırım. aşırı yagmura yakalanıp kot ıslandıktan sonra çarpan rüzgarıda hesaba katınca ve de ıslaklık altta giydiğimiz termale gelince termal ne kadar iş görür kafam karıştı şimdi.:? kuru ayaz tamam da
    At avrat silah

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilgi için tşk. ama bu çok pahalı ya. bunun yerine üstüne biras daha konur senin dediğin gibi normal kışlık motorcu pantolunu alınır ama işte bende onları yakıştıramıorum cruiser motora. ama haklısın sanırım. aşırı yagmura yakalanıp kot ıslandıktan sonra çarpan rüzgarıda hesaba katınca ve de ıslaklık altta giydiğimiz termale gelince termal ne kadar iş görür kafam karıştı şimdi.:? kuru ayaz tamam da
    Kışın -yağışlı havayı hesaba katarak-motora binmek çok iyi bir giysi donanımı gerektiriyor. Fakat ne yazık ki ihtiyacı karşılayacak giysiler maliyetleri dolayısı ile pahalı. Gore tex'in metre fiyatı 20$ idi. Bir pantolona en az 2 kat gore tex astar konsa rahat 4 metre yani 80 $ sırf astar maliyeti var. Dış katlarda da Cordura, rip stop, vb.. özellikte kumaş kullanıyorlar. Yani her malzeme patentli. Gore tex in kopyası olan membranlar da onun kadar kaliteli değil ne yazık ki. Ama işi ucuza kapatayım dediğin zaman da ya ıslanıyorsun ya terliyorsun. 1,5 mm dana derisi de çözüm değil, deri ıslandığında üşütüyor. Peki bu danalar kışın yağmura yakalandığında üşümüyor mu? Bak benim de kafam karıştı :mrgreen::mrgreen: En iyisi kışın motora binmemek. En azından yağmur ihtimali fazla olan günlerde.

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)