Son mesajlardan belki dikkatini çekenler olmuştur. Bir motorum var (ilk motorum) onu eski sahibinden teslim aldığım günden beri uğraşırım motorla :D Tüm işlerim ters gitmeye başladı. İnanılmaz bereketsiz bi motor yani :D
Biraz önce eski sahibiyle iletişime geçtim. Haciz işini halledecek gibi yani motoru üzerime alabileceğim başkasına satabileceğim gibi görünüyor.
Bi arkadaşım motoru hafifçe bi yere vurmuştu. Geçen baktım çalışmadı uğraştım olmadı. Neyse dedim ön grenajın değişmesi için tamirciye bırakmıştım. Bugün uğradım ön grenaja bakmış orasını ben karşılamayacağım zaten orası şu an önemli değil. Motorun niye çalışmadığına ve durumuna bakmasını söylemiştim. Bana şunları çıkardı;
- Manifoldu yırtılmış (baktım hakikaten yırtılmış baya bi çatlak duruyor, sobanın köşe borusu gibi bişey ne olduğunu bilmiyorum)
- Hava filtresi acil değişecek dedi (baktım kapkara olmuş yağlı gibi değişik)
- Yağı değişecek dedi, şu an içindeki yağ olmasa belki daha iyi dedi. O kadar kötü demeye çalıştı sanırsam. (15 TL)
- Akü zaten bitmişti o değişecek. (40 TL)
- Bişey daha dedi hatırlamıyorum. Bir parça temizlenecek ama unuttum.
Diğerlerinin fiyatını aklıma getiremedim şu an. Toplamda işçilik dahil 120 dedi.
Bunlardan sonra yakıt tüketimi ve performans ne durumda olur acaba?
Ayrıca motor "Çelik Motor Martian 150". Bahara kadar bununla idare edeceğiz. Daha sonra aranıza katılıyorum![]()

Çelik - Martian 150
Konya
0 Rh (+)