Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

synapse333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hsyn slvi
    öğrenci
     Regal Raptor dd250 e9b
     mersin
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    emix kardeş nasıl kırıldı bu alt kısım düşük vitese falan mı attın hızlı giderken naptın, bizde aynı hatayı yapmayalım, ben daha acemiyim, kaç km de oldu bu olay bide elinde kalan yedek parça var mı hiç, mesela bana arka stop lazım, lastiklerinin markası neydi, durumu nasıldı, lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum üzerinde orjinal gelenlerden memnun değilim, paramız yabancıya gitmesin maksat, bi liste yapsan mesela elinde kalan parçalarla ilgili, ,ihtiyacı olan arkadaşlara faydalı olur diye düşünüyorum, saygılarımla...

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı synapse333 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emix kardeş nasıl kırıldı bu alt kısım düşük vitese falan mı attın hızlı giderken naptın, bizde aynı hatayı yapmayalım, ben daha acemiyim, kaç km de oldu bu olay bide elinde kalan yedek parça var mı hiç, mesela bana arka stop lazım, lastiklerinin markası neydi, durumu nasıldı, lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum üzerinde orjinal gelenlerden memnun değilim, paramız yabancıya gitmesin maksat, bi liste yapsan mesela elinde kalan parçalarla ilgili, ,ihtiyacı olan arkadaşlara faydalı olur diye düşünüyorum, saygılarımla...
    parça konusunu açmıştım forumda linkini koyarım birazdan buraya

arka stop arkastop fiyatına arka stop ile birlikte arka çamurluğu vereyim? kırmızı renkte ( nasıl uygun fiyatım dimi öldüm fiyatına veriyorum )

2005 model 50.000 KM'de oldu bu olay

Hilaller bitik durumda,Debriyaj Balatası Bitik durumda,Zincir ve dişli Yaklaşık 40-50.000 km olduğundan dolayı birazda bakımsız olduğu için

yaklaşık 50-60 km hız ile 3. vitesde seyrederken motorda kavrama sıfıra indi ve 3'den 1'e attı kendini kitledi tekeri karter yarıldı derken kay may falan filan derken dağıldı bilinçli ve bakımlı kullanın tanıyım motorunuzu 50.000'i çok rahat devirirsiniz.

http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=5307
    Konu Emix tarafından (06.December.2011 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir.
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)