Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

tunaypsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

ben artık dayanamıyorum

arkadaşlar herkeze selamlar ben ankaradan Tunay
    5 yıl önce çok sevdiğim motorum çalınmıştı o yüzden sitelere dahi giremiyordum yaklaşık 1 hafta önce regalime 250 e 9 uma kavuştum satışı bugün bitirdik ama daha keratayı eve getiremedim aldığım arkadaşta duruyor malum yağışlardan dolayı ama çok sabırsızlanıyorum şimdi sorum ustalara ben buna kışın binsem ne gibi tehlikelerle karşılaşırım üşüme hariç, onun önlemini iyi aldım malum bu kerataları kışın kullanan arkadaşlar vardır hepinize güzel maceralar dileğiyle

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,515
    Beğenilmiş
    6,869
    merhaba tunay aramıza hoş geldin yeni makinan hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmek nasip etsin
    kışın kullanmanın tehlikeli yanı makinanın giderken ve frende çok kaymasıdır ama lastikleri kaliteli bir markayla değiştirirsen bu tehlike çok aza iner ama faturası kabarık olur şu an üzerindeki lastikler kenda ise hiç güvenme duro ise orta kalitedir

MaRCoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Apocan
    BDO
     Tabanvay
     İst-Avp / 60
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    hoşgeldin, hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.

Eski: RR 350 Daytona
    Eski: XT 660 R
    Yeni: ...tabanvay
    Yeni: hyndai blue

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar teşekür ederim yalnız tam anlamıyla öğrenmek istediğim diğer modellere göre dahamı fazla kayıyor yapı itibariyle çünkü aldığım şahış bu yaz motoru kışın binilmez dedi ama bana mantık olarak tüm yük arkaya bindiği için konturolu daha kolaymış gibi geliyor yanılıyormuyum bilmiyorum şöyle 1 saat gezebilseydim düşe kalka biraz öğrenirdim ama daha kerataya kavuşamadık

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kenda (fatality)
    arka frene biraz dokunman ( iyi ayarlanmış ise) tekerleği anında kitler. bunun nedeni kuru zeminde lastik dönerken motorun ağırlığından dolayı asfalta basınc uygular ve motor gittikçe lastik dönmeye kampana ise tekerin dönmesini durdurmaya çalışır. zemin ıslak olunca yani lastik ve asfaltın arasında su olunca sürtünme azalır ve kampana görevini tam yerine getirir ve tekeri durdurur. o hızda duran teker sürtünme az olduğundan dolayı kayarak devam eder.
    kaliteli lastikte ise bu sürtünme katsayısı artar. bu yüzden belli markalar çabuk erir ama ıslakda veya karda daha iyi durur...
    bütün bu tekniği bi kenara bırakırsak... sonuç :

geçtiğimiz cumartesi 2 kere araba altına girmekten kurtulmam motorun yan yatarken ve arkası lastik benim hizamdayken botumla ayakta asfaltta paten yapmam yengeç staylaaaaaaaaaa etrafıma toplanan insanlar geçmiş olsunlar verilmiş sadakan varmış demeler araba şöförlerine küfürler yakalasam kesin döverdim demeler vs..vs..

not: küçük yaşlardan beri profesyonel olarak kaymam ve denge yeteneğim sayesinde bütün kayma araçlarını taktığım gibi kullanabilmem kar-buz asfalt su.. ve bu sayede refleks olarak nasıl düşceğimi ve koruncağımı bilmemden dolayı atlattığım kazadır. vede birazda şans...bunları hava civa olsun diye söylemiyorum inanın kaza gerçektende ağır sonuçlanabilirdi yada kazayı abarttığımı düşünenler olabilir diye belirtmek istedim.
    At avrat silah

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    51,515
    Beğenilmiş
    6,869
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kenda (fatality)
    arka frene biraz dokunman ( iyi ayarlanmış ise) tekerleği anında kitler. bunun nedeni kuru zeminde lastik dönerken motorun ağırlığından dolayı asfalta basınc uygular ve motor gittikçe lastik dönmeye kampana ise tekerin dönmesini durdurmaya çalışır. zemin ıslak olunca yani lastik ve asfaltın arasında su olunca sürtünme azalır ve kampana görevini tam yerine getirir ve tekeri durdurur. o hızda duran teker sürtünme az olduğundan dolayı kayarak devam eder.
    kaliteli lastikte ise bu sürtünme katsayısı artar. bu yüzden belli markalar çabuk erir ama ıslakda veya karda daha iyi durur...
    bütün bu tekniği bi kenara bırakırsak... sonuç :

geçtiğimiz cumartesi 2 kere araba altına girmekten kurtulmam motorun yan yatarken ve arkası lastik benim hizamdayken botumla ayakta asfaltta paten yapmam yengeç staylaaaaaaaaaa etrafıma toplanan insanlar geçmiş olsunlar verilmiş sadakan varmış demeler araba şöförlerine küfürler yakalasam kesin döverdim demeler vs..vs..

not: küçük yaşlardan beri profesyonel olarak kaymam ve denge yeteneğim sayesinde bütün kayma araçlarını taktığım gibi kullanabilmem kar-buz asfalt su.. ve bu sayede refleks olarak nasıl düşceğimi ve koruncağımı bilmemden dolayı atlattığım kazadır. vede birazda şans...bunları hava civa olsun diye söylemiyorum inanın kaza gerçektende ağır sonuçlanabilirdi yada kazayı abarttığımı düşünenler olabilir diye belirtmek istedim.
    kaan çok geçmiş olsun kışın bu durumlarla daha fazla karşılaşıyoruz örnegin ben yagmurda hayatta makinayı çıkarmam

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    51,515
    Beğenilmiş
    6,869
    Alıntı tunaypsr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar teşekür ederim yalnız tam anlamıyla öğrenmek istediğim diğer modellere göre dahamı fazla kayıyor yapı itibariyle çünkü aldığım şahış bu yaz motoru kışın binilmez dedi ama bana mantık olarak tüm yük arkaya bindiği için konturolu daha kolaymış gibi geliyor yanılıyormuyum bilmiyorum şöyle 1 saat gezebilseydim düşe kalka biraz öğrenirdim ama daha kerataya kavuşamadık
    tunay RR diğer makinalara göre çok daha dengeli agırlık merkazi yere yakın oldu içinde kayma eğilimi daha azdır en önemli sebep lastik kalitesidir

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Gecmis olsun

Galiba en temizi nefsi biraz terbiye edip yagisli havada binmemek
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    tşk ederim arkadaşlar
    arkadaşlar yağmurda da binin. ama "lastikleriniz" iyi olsun korumanız tam olsun ayrıca hızlı gitmeyin yol agızlarında dahada dikkatli olun iyice yavaşlayın ve önünüzdeki aracla takip mesafesini yağmurda araba kullanıyomuş gibi değilde dahada çok bırakın.varsın sizi geçsinler araya girsinler arabalar. tekrar mesafe bırakın.
    ama ani bi durumda kenda ile belli bi süratte kısıtlı mesafede motoru yavaşlatmayı(durdurmak demiyorum bile) ve ani manevra yapmayı unutun. kısaca şahsi düşüncem kenda lastik ile ıslak zeminde binmeyin.
    At avrat silah

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar nasıl olacak bilmiyorum daha önce belirtmiştim 5 yıldır kullanmıyorum * curuiser hiç kullanmadım *ankara yağmurlu deyil karlı gerci bugun yağmıyor* ben ankara bağlumdayım nerdeyse ankaranın dışında ve sürekli yükselen 10 km inişli çikışlı cok zor bi arazi *ankaradan çok yüksek olduğu için hem 6 7 derece daha soğuk ve muhtemelen yerler de kar vardır motoru öceki sahibinden saat akşam 7 de alacam bukadar sıkıntıya eğer ölmezde sa ğ ve sağlam kalırsam size karda nasıl düşülür nasıl düşülmez tercübe ederim çünkü buna yeterince imkanım olacak tek teselim şu anda kar yağmaması ama dün felaketti ankaralılar bilir dua edin arkadaşlar biraz abartım farkındayım ama korkmuyorum desem yalan olur ama sürme arzusu okadar yükseki cumayı bekleyemedim

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)