Alıntı tunaypsr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bu arada merkezle bağlum 14 km iş evet biraz acemilik var 5 yıl önce olsa teredüt bile etmezdim bi honda titanım vardı yaz kış kar kıyamet hep binerdim ek iş olarak 3 bölgenin gazete dağıtımını almıştım da gece 4 de kalkar yerler catır catır buz dağıtırdım gazeteleri günlük 60 km ye yakındı aldığım mesafe 2 defa düştüm biri durduğum yerde nasıl oldu anlamadım durmuş haldeyken tekirim kaydı motoru tartamadım dengesiz yakalandım devrildi 2 ciside gazteleri dağıtım eve geldim motoru garaja koyacaktım benim garaja iniş bayağı diktir garaj rampasına kül dökmüşler altındaki buzu ince bi örtü ile örtmüş bende kül vardiye buzu hesapetmedim ön tekerin kaymasıyla ttaaa garaja kadar sürüklendim başkada kazam yok normaldede hız yapmam sakin sürmeyi seven birisiyim 5 aradan sonra bi heycan olur herhalde diye düşünüyorum celil abi bu arada kendimede yediremiyorum beni eve bırak demeye arkadaşa sonra cocuk nasıl eve dönecek onun evde sehrin diyer bi ucunda eryamanda hayırlısı aslında buyutulecek bişey yok gibi 10 dakka sonra alışırım kerataya zaten tenhada bi yerde iyice prova yapacam
Daha evvelden kış şartlarında sürüş deneyimin varsa çok iyi .İlk başta sürüş pozisyonuna alışman lazım Titan'la Regal'in oturuş pozisyonu farklı .Şöyle yarım veya 1 saat kadar alıştırma turları at ön freni kullanmadan arka fren pedalına da yumurta varmışçasına yumuşak basarak kompresyonda yavaş yavaş yol alırsın .Kolay gelsin kazasız belasız sürüşün olur inşallah.