Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar tekrar teşekkür ederim.
@xcell; hocam tam da ilanlarını takip ettiğim, bütçeme ve zevkime uygun bulduğum motoru kullanıyormuşsun. Yani tavsiyene uyacağım kuvvetle muhtemel.
@CELİL; ben T gidondan kollarımın kısa olduğunu düşünmemden dolayı da bira çekiniyorum galiba hocam. Nasıl olacak bilmiyorum.
Arkadaşlar ekipmanla ilgili kimse öneride bulunmayacak anlaşılan. Konuyu biraz daha açayım ben, nasıl olsa artık kısmen de olsa sizden sayılırım.
Arkadaşlar benim motorla beraber neler almam gerekecek ve bunların bana maliyeti ortalama ne olacak? Merak ettiğim bu. Ona göre hesap kitap yapmalıyım. Daha hanıma da bana da ehliyet alınacak.
Ben motoru aldıktan sonra, eşime ve bana mont + kask, branda, zincir spreyi almıştım. Bunun dışında birşey aldığımı hatırlamıyorum. Acil olan kısım yani 2 mont + 2 kask için ortalama olarak 500 TL gibi bir masrafın olacak şeklinde düşünebilirsin. Bu konuda daha tecrübeli arkadaşlar malzeme ve fiyatları hakkında sana bilgi vereceklerdir. Daha uygun nerelerden alınır kısmına pek yardımcı olamıyorum maalesef.

İnşallah gönlüne göre güzel bir makine bulursun