Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar tekrar teşekkür ederim.
    @xcell; hocam tam da ilanlarını takip ettiğim, bütçeme ve zevkime uygun bulduğum motoru kullanıyormuşsun. Yani tavsiyene uyacağım kuvvetle muhtemel.
    @CELİL; ben T gidondan kollarımın kısa olduğunu düşünmemden dolayı da bira çekiniyorum galiba hocam. Nasıl olacak bilmiyorum.
    Arkadaşlar ekipmanla ilgili kimse öneride bulunmayacak anlaşılan. Konuyu biraz daha açayım ben, nasıl olsa artık kısmen de olsa sizden sayılırım.
    Arkadaşlar benim motorla beraber neler almam gerekecek ve bunların bana maliyeti ortalama ne olacak? Merak ettiğim bu. Ona göre hesap kitap yapmalıyım. Daha hanıma da bana da ehliyet alınacak.
    Ben motoru aldıktan sonra, eşime ve bana mont + kask, branda, zincir spreyi almıştım. Bunun dışında birşey aldığımı hatırlamıyorum. Acil olan kısım yani 2 mont + 2 kask için ortalama olarak 500 TL gibi bir masrafın olacak şeklinde düşünebilirsin. Bu konuda daha tecrübeli arkadaşlar malzeme ve fiyatları hakkında sana bilgi vereceklerdir. Daha uygun nerelerden alınır kısmına pek yardımcı olamıyorum maalesef.

İnşallah gönlüne göre güzel bir makine bulursun

Casper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Özgür BjK
    Computer Systems Manager
     Daytona DD 350E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben motoru aldıktan sonra, eşime ve bana mont + kask, branda, zincir spreyi almıştım. Bunun dışında birşey aldığımı hatırlamıyorum. Acil olan kısım yani 2 mont + 2 kask için ortalama olarak 500 TL gibi bir masrafın olacak şeklinde düşünebilirsin. Bu konuda daha tecrübeli arkadaşlar malzeme ve fiyatları hakkında sana bilgi vereceklerdir. Daha uygun nerelerden alınır kısmına pek yardımcı olamıyorum maalesef.

İnşallah gönlüne göre güzel bir makine bulursun
    Yav hocam ben motoru aldım şu anda o kask + mont aşamasındayım tam olarak. Bende eşime ve kendime alıcam fakat baktığım düzgün denilebilecek kasklar 150-200 civarında sen 500 liraya hepsini nasıl hallettin
    Dikkatli ve Yavaş Sür !!, acemi desinler.. korkak desinler.. Ama rahmetli demesinler !

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,625
    Beğenilmiş
    7,107
    kol meselesini kafana takma benimde kollar kısa sorun olmuyor
    techizat işine pek bulaşmadık çünki çok göreceli bir konu ama temel olarak her kişi için
    zorunlu olanlar
    BEN büyük camlı yarım kask kullanıyorum yaz kış uygun oluyor kapalı kask alırsan yaza bir tanede yazlık kask almak zorunda kalırsın (bu benim fikrim) kask güvenlik sertifikası olan havalandırma kanalları olan mümkünse içi çıkıp yıkanabilen kaskları tercih et rakamlar 90 tl gibi başlar çok yukarılara kadar gider
    mont mutlaka üzerinde korumaları olan dört mevsimlik içlikleri çıkabilir olan montları tercih et yoksa birden çok mont alman gerekebilir oda tuzlu olur
    opsiyonel olarak dizlik koruma için olsa iyi olur

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Casper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav hocam ben motoru aldım şu anda o kask + mont aşamasındayım tam olarak. Bende eşime ve kendime alıcam fakat baktığım düzgün denilebilecek kasklar 150-200 civarında sen 500 liraya hepsini nasıl hallettin
    Bizim tanıdık bir arkadaş vardı, o yardımcı oldu sağolsun. Onun tavsiyesi üzerine ls2 ff350 sanırım modeli, full-face bir kask aldım. Yazında onu kullanıyorum. Çenesi açık kaskları önermemişti. İlk zamanlar yazın biraz sıkıntı oluyordu ama güvenlik daha önemli olduğu için alıştım Eşime yine ls2 lerin full-face olmayan çene açık kasklarından almıştım. Tam hatırlamıyorum ama 2 tane mevsimlik montuda 250 - 300 arasına halletmiştim. Yani benim bu masrafım 450 TL civarıydı hatırladığım kadarıyla. Ama tabi doların yükselmesi falanda baya bir fiyatları etkilemiştir.

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    benim de harcamalarım hep çifter çifter :mrgreen: kaskı ve montu hala almadıysanız motomaxa gitmenizi tavsiye ederim.. bizim kasklarımız toplamda 310tlye geldi. ikinci kaska %30 indirim yaptılar. montu da daha öncesinden yine motomaxın internet sitesinden alışveriş yaptım. bu difi lane ax ceket olan ürün. onlar da çifti 185tlye geldi. yani toplamda 495tl ediyor :mrgreen::mrgreen: o montları düşünürsen kaçırma derim, yoksa diğer hem deri hem korumalı ceketler çifti 400-500tlye gelir.

Casper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Özgür BjK
    Computer Systems Manager
     Daytona DD 350E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim de harcamalarım hep çifter çifter :mrgreen: kaskı ve montu hala almadıysanız motomaxa gitmenizi tavsiye ederim.. bizim kasklarımız toplamda 310tlye geldi. ikinci kaska %30 indirim yaptılar. montu da daha öncesinden yine motomaxın internet sitesinden alışveriş yaptım. bu difi lane ax ceket olan ürün. onlar da çifti 185tlye geldi. yani toplamda 495tl ediyor :mrgreen::mrgreen: o montları düşünürsen kaçırma derim, yoksa diğer hem deri hem korumalı ceketler çifti 400-500tlye gelir.
    Dediğin ürünler bakılası ürünlermiş. Montundan memnunmusun? ben şu aşağıda verdiğim linkteki montu çok beğenmiştim ama senin dediğin montla arasında fiyat anlamında uçurum var buna vereceğim parayla senin dediğin gibi iki mont alabilirim. En temizi sanırım motomax şirinevlerin yolunu tutup deneyip almak...

http://www.motomaxonlineshop.com/mai...t-pmu1735.html
    Dikkatli ve Yavaş Sür !!, acemi desinler.. korkak desinler.. Ama rahmetli demesinler !

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Dediğin ürünler bakılası ürünlermiş. Montundan memnunmusun? ben şu aşağıda verdiğim linkteki montu çok beğenmiştim ama senin dediğin montla arasında fiyat anlamında uçurum var buna vereceğim parayla senin dediğin gibi iki mont alabilirim. En temizi sanırım motomax şirinevlerin yolunu tutup deneyip almak...

http://www.motomaxonlineshop.com/mai...t-pmu1735.html
    ahh ahh evet biliyorum o montu. 2 aydır o monta, o mont gibilerine baktım. fiyatlarında bi indirime gitmediler. dedim artık düşmeyecek ümidi kesmiştim. sonra bahsettiğim ürün geldi, artık kaçırmak istemedim. çünkü cidden çifter çifter ihtiyaçlarımız var ve mayıs'a da motoru almak istiyoruz, ona da para kalması gerekiyordu.

mont iyi, medium olan ve mavilisini aldık. önü hem cırtcırtlı hem fermuarlı hem de düğme iliklemeli. iç cebi var. dışında dikine geniş cepleri var. yandan da cebi var. göğüs hizasında fermuarlı bi cebi var, gerçi bunun içi derin değil. bilek ve kolunda sıkmak için cırtları var. bel kısmını çok büzmüşler o biraz tuhaf duruyor ama o da ön tarafa bağlı zaten rüzgar almasını engeller sanırım. iç astarı çıkıyor. yalnız, yazın da kullanabilir miyim dedim ama kasklarda yardım eden havalandırması pek yok sıcak olabilir dedi. ama uzun yolda çok üşüyen biriyseniz kullanabilirsiniz dedi. onun dışındaki özellikleri belirtilmiş zaten onlara değinmedim.

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım
    boy olarak hiç bi cruiserda sorun olmaz çünkü cruiser tarzı modeller motorlar arasında sele yüksekliği en düşük olan tarzlardır.
    bunun dışında T gidonlarda kartal gidonlarda olmayan yükseltme aparatı mevcuttur. yani kollar yetişmiyor veya öne eğilme gibi bi sorun olmayacaktır.
    T gidon farkı rake açısıdır. rake açısı en fazla olan spyder modeli sonra e9b dir. e9 e2 daytona bobber vs. kartal gidondur ve rake açıları daha dardır. rake açısı daraldıkça düşük hızlarda (sıkışık traifkte vb) manevra kabiliyetin daha fazla olucaktır. rake açısı artıkça yüksek hızlarda gidonun daha stabil olucaktır.
    At avrat silah

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Arkadaşlar teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Ekipmanlarla ilgili de bilgi edinebildim sonunda. Verdiğiniz web adreslerine de baktım, fikir sahibi olabildim hepsiyle ilgili.
    CELİL ve falldown; size model seçimiyle ilgili verdiğiniz bilgiler için ayrıca teşekkür ederim. Sanırım DD250E 9B kafamda netleşti. Tabii gönül isterdi ki CELİL'in kullandığından olsun ama başlangıçta bununla idare edeceğim. Sayenizde şimdiden ikinci motora geçme planlarına başladım.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)