Hayırlı olsun. Kuba'nın 250 cc bir racing uyarlaması vardı, resimlerini gördüğümde Japon sanmıştım. Fabrikası Gaziantep'te bildiğim kadarı ile. Güzel motor.![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD350 E-6c Daytona
İstanbul
0 Rh (+)Hayırlı olsun. Kuba'nın 250 cc bir racing uyarlaması vardı, resimlerini gördüğümde Japon sanmıştım. Fabrikası Gaziantep'te bildiğim kadarı ile. Güzel motor.![]()
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Emil sende motorsuz duramayan fanatiklerdensin yeni makinan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin
şamandırayı kafana takma odalık olur tabii benzine benimde içim gitti altından kıymetli
![]()
-
Ankara
A Rh (+)aynen abi inan 3,5 ay canıma tak etti
inan altıma mobilet versinler harley sürermişcesine böbürlenerek gezerdim :D
aynen şamandıralığı olsun
lastiklerin havasını 5-6 psi düşürmeyi düşünüyorum karda kışta daha iyi otursun diye yanlış bir adımmı olur?
ve Allah nasip ederse vakumlu lastik alacağım satıcı üzerine basarak önerdi
kışın vakumluları takıyorum yazın orjinalleri 3-5 sezon götürüyor böyle dedi
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Emix hayırlı olsun kardeş. Şamadıra olayında biran önce çözülür inş. Dediğiniz gibi o dalığı olsun
![]()
-
Ankara
A Rh (+)sağolasın dostum;)
aradım aldığım yeri
gün içinde bıraktığımız yerden gelip alırız ürünü özür dileriz motoru pazar günü aldınız pazarları usta olmadığı için hali hazırda teslim ettik motoru o olmadan teslim etmiyoruz normalde kusura bakma dediler başka ne arıza var dediler
sağ ön sinyalde temassızlık var genellikle yanmıyor,şamandıra sorunlu,hız göstergesinin ledleri yanmıyor dedim.
oo direkmen ayıplı mal satmışız özür dileriz hazır ruhsat evrar işleri başladam yenisini verelim dediler
umarım alırlar gün içinde
birşey fark ettim
bu zamana kadar 5-6 çeşit motorum oldu hepsinide PAZAR Günü aldım
ya işten zaman bulamıyordum ya okuldan kurslardan filan derken hep pazara denk geldi şans birazda
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)hayırlı olsun emilfiyat olarak güzel tercih yapmışsın bencede :D
wolfa noldu bu arada benim hoşuma gidiyodu. satma nedenin nedir wolfu ?
At avrat silah
Gitti Regal Geldi Suzuki Marauder 800
İstanbul
A Rh (+)Kardeşim güle güle binmen dileğiyle...Hayırlı olsun![]()
![]()
![]()
-
Ankara
A Rh (+)
satma sebebim tamamen
maddi ve şehir değiştirmiş olmam
bir kaç ay cep harçlığı çıkar diye sattım.
1 ayda yedim o parayı :D
bin pişmanım sattığıma kafamı vuruyorum taşlara
3 ay önce geldim buraya benim ayağımı kafadan 3-4 ay yerden keserdi hemde severek kullanırdım..,
sağol kardeşim teşekkür ederim ;)

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Konu CELİL tarafından (23.January.2012 Saat 11:36 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)