Merhabalar

Karlı ve buzlu hava koşullarında hiç deneyimim olmadı.

bugün 10 km yapabildim iş ev arası

Yoğun Tipi Başladı

Dışarısı Soğuk ( Üşümüyorum ) Kaskın içi sıcak cam'lar vs buğu oluyor. Camı kaldırıyorum. Karşıdan Gelen Yoğun Tipi Gözlerime Giriyor görmek zorlaşıyor..

varmı bir çözüm bunun için? ( Yüz maskesi olduğu içinmi yapıyor? ağız burun arası bir maske var nefes daha bir sıcak çıkıyor yoğun ve buğu yapıyor illaki maskemi çıkartmak gerek?

buzlu ve soğuk kış havalarında hangi marka model lastik önerirsiniz?

Armode Motorsiklet eldiveni aldım.
bildiğiniz kar kış kayak eldiveninden farklı değil manevra kabiliyeti çok az tuşları hissedemiyorum. parmaklarım rahatsız oluyor.

özellikle ayar olduğum nokta

dik bir yoldan inerken ve çıkarken inanılmaz zorlanıyorum frenlerde hiç boşluk yok dokununca hemen tutuyorlar. ve aslında yaz ayları için avantaj gibide kış aylarında ne gibi artısı eksisi var bilmiyorum freni hissederek kontrol edemiyorum.
yokuş çıkarkende yokuşun sonunda veya herhangibir yerinde durduğum zaman ölümüne pati çekiyorum :D milim ilerlemiyor mecburi motorsikletten iniyorum. yarım debriyaj motorun kendi ağırlığında yukarı kadar çıkıyorum sakin sakin. başka türlü olmuyor

ne tür lastik kullaniyim? Vakumlu?,Dişli,Ultra Dişli( Kross ) :D vsvs?

Gerçekten Çıkılmayacak havalarda çıkmayı düşünmüyorum ancak çıkılacak havalardada hava güzel ve yerler ıslak taze buzlu oluyor tam kaymaya meyilli oluyor

gündüz hava çok güzeldi öğlen güneşliydi. terledim diyebilirim. akşam tipi başladı çok garip havası var buranın.c.tesi kar yağmaz ise ilçe ilçe gezmeyi düşünüyorum umarım kaybolmam :P