buğu için pril diye duymuştum ama denemedim. kaskın kapalı ise hava alma yerleri açık olsun ayrıca burunla göz arasına giren plastik bi aparat oluyo takılıp sökülebilen onu kullan.bunlarla buğu daha az oluyo ancak tamamen gitmiyo(en azından bende gitmedi tamamen) nefesini direk cama vermeyi engelliyo. ancak bence en güzel çözüm kışları açık kask+maske kullanmak :D ben öyle yapıyorum.buğu derdin olmuyo :mrgreen:
eldivene gelince ben texin deri bi eldiveni var onu kullanıyorum diğer kışlık eldivenlere mesela boldora göre daha rahat hareket ediliyo.tabikide parmaksız eldivenin konforunu bekleme :D
frene gelince lastikle asfalt arasında su buz vb. olduğundan sürtünme azalıyo böylelikle frene az bişe bile dokunsan kitleme yapıyo. bu yüzden ani duruşları unut ona göre tıntın sürmeni tavisye ederim. ancak lastik markası hakkında bişe diyemem ben hala kenda( the fatality) kullanmaya devam ediyorum :D
öyle full+full karda motorda deneyimim yok benim ancak arabada patinaja düştüğünde yarım debriyaj kavrama+bi yüksek viteste araba kurtulduğuna göre motordada mantık aynıdır stop ettirmeden dişli zorlamadan torku minimuma düşürmek.ancak motorda denemedim belirteyim.
sorularına göre bunlar benim deneyimlerim umarım yardımcı olabilmişimdir.

RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)