Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

synapse333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hsyn slvi
    öğrenci
     Regal Raptor dd250 e9b
     mersin
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    arkadaşlar bu buğu işi için dalıştan tecrübeliyim, bildiğimiz camsil ile silersen binmeden buğu yapmaz, patates kesip sürebilirsin o da önler, ama en etkilisi ve kolay bulunanı cama tükür öyle sil, dalga geçmiyorum ciddiyim, biz dalmadan önce cama tükürür sonra deniz suyuyla yıkardık, kesin çözümdür

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emix eldiven noktasında bende yazmak istedim. Bende kışlık motosiklet eldiveni kullanıyorum. Elin üzerinde ki kemik koruması olan. İlk kez taktığımda hiç kullanamayacağımı zannetmiştim motoru. Hatta çıkarttım kaza yapmamak için. Ama 3. kez falan taktığımda çok rahat ettim. Sanırım alışma süreci bu. Ben kışın motoru kullanmaya devam ediyorum ve eldivensiz hiç binmiyorum.

Şu an elimde yokmuş gibi kullanabiliyorum diyebilirim. Ama kar eldivenleri nasıl olur bilmiyorum.
    Kar Eldiveni değil oldukça kalın bir eldiven motorsiklet eldiveni korumalı filan. ama ciddi kalın olduğu için ne parmaklarımı nede hiçbirşey şeyi hissedemiyorum doğru düzgün hareket edemiyorum siyal vermekte zorluk çekiyorum yollar zaten kötü 4'lüleri yakıp gidiyorum.

Alıntı synapse333 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu buğu işi için dalıştan tecrübeliyim, bildiğimiz camsil ile silersen binmeden buğu yapmaz, patates kesip sürebilirsin o da önler, ama en etkilisi ve kolay bulunanı cama tükür öyle sil, dalga geçmiyorum ciddiyim, biz dalmadan önce cama tükürür sonra deniz suyuyla yıkardık, kesin çözümdür

bak bunu deniyeceğim emin ol çok sağlam tükereceğim :D
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

tunaypsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar ben kar eldiveni kullanıyorum belli bi zaman sonra alışıyor içide sıcacık oluyor buğlanma olayına gelince ben camı acıyorum gözüme kar yağmur çarpa çarpa gidiyorum lastik vala bana göre ne takarsan tak ama konturolu git benim kerata 2006 model pek kaliteli bi lastik deyil 14 km boyunca yokuş cıkıp iniyorum bitek kar yığıntısında zorluk çekiyorum onada yapacak bişey yok yalnız aklında olsun kar yığıntısına süratli girme ben dün az kalsın asvalta yapışacaktım 50 felan akan trafikte kar yıgınına daldım çok kötü savruldum allahtan yıkılmadım hemen kenara kaçtım yoksa arkadaki arabalarında durma şansı yoktu bilgin olsun firenleri biraz gevşet başına iş açar bende motor fireniyle bile yamularak kayıyo dikkat et aslında en güzeli yağmur neysede karda binmemek ama bazen mecbur kalıyoruz.
    hayat üstüme üstüme geliyordu.birde baktımki ben ters gidiyormuşum:?

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kar Eldiveni değil oldukça kalın bir eldiven motorsiklet eldiveni korumalı filan. ama ciddi kalın olduğu için ne parmaklarımı nede hiçbirşey şeyi hissedemiyorum doğru düzgün hareket edemiyorum siyal vermekte zorluk çekiyorum yollar zaten kötü 4'lüleri yakıp gidiyorum.
    Emix hissettiklerini anlayabiliyorum. Bende kornaya bile basamıyordum, çok zor gelmişti ama emin ol 1 hafta içinde alışacaksın. Varlığı yokluğu arasında fark olmayacak. Sanırım eldivende elin şeklini alıyor bu süreçte. Şu an hiç bir sıkıntı yaşamadan kullanabiliyorum.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)