Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emix eldiven noktasında bende yazmak istedim. Bende kışlık motosiklet eldiveni kullanıyorum. Elin üzerinde ki kemik koruması olan. İlk kez taktığımda hiç kullanamayacağımı zannetmiştim motoru. Hatta çıkarttım kaza yapmamak için. Ama 3. kez falan taktığımda çok rahat ettim. Sanırım alışma süreci bu. Ben kışın motoru kullanmaya devam ediyorum ve eldivensiz hiç binmiyorum.

Şu an elimde yokmuş gibi kullanabiliyorum diyebilirim. Ama kar eldivenleri nasıl olur bilmiyorum.
Kar Eldiveni değil oldukça kalın bir eldiven motorsiklet eldiveni korumalı filan. ama ciddi kalın olduğu için ne parmaklarımı nede hiçbirşey şeyi hissedemiyorum doğru düzgün hareket edemiyorum siyal vermekte zorluk çekiyorum yollar zaten kötü 4'lüleri yakıp gidiyorum.

Alıntı synapse333 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bu buğu işi için dalıştan tecrübeliyim, bildiğimiz camsil ile silersen binmeden buğu yapmaz, patates kesip sürebilirsin o da önler, ama en etkilisi ve kolay bulunanı cama tükür öyle sil, dalga geçmiyorum ciddiyim, biz dalmadan önce cama tükürür sonra deniz suyuyla yıkardık, kesin çözümdür

bak bunu deniyeceğim emin ol çok sağlam tükereceğim :D