| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yk
yk
B Rh (+)
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)aramıza hoşgeldin arkadaşım
linklerin birisine baktım. uzak dur. 2011 modeller siyah o yüzden adam alev stickerları sökmüş izler duruyo ayrıca 11 modelse 2012de nasıl muayene bitiyo buda muamma :D alıcı gözüyle ayrıntılı bakılsa daha neler çıkar
At avrat silah
yk
yk
B Rh (+)Hoşbulduk. Evet o motor hiçbir amblemi olmaması nedeniyle de içime sinmedi, satıcı da cevap vermedi zaten![]()
Gidip incelemekte lazım mesela bu hafta çok yüksek ihtimalle şu motoru alacağım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61787593/detay
Tabi gidip inceleyeceğim, Ustaya götüreceğim. Bakalım [smilie=greencolorz:

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)fiatı normalden çok düşük olan makinada problem vardır zaten ama parasına göre makina bütçe meselesi
gösterdiğin makina resimlerde o gibi duruyor işallah kendiside öyle çıkar onun pazarlıgıda vardır hayırlısı olsun![]()
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)ewt bu makina daha içe siniyo :D
üyelik tarihi ve ilan tarihi aynı profil çakma.. dikkat..
At avrat silah
yk
yk
B Rh (+)İşyerim de ilan da şişlide zaten. Kar bir dinsin motoru görmeye gideceğiz. Satıcısı ile konuştuk. Dilediğniz zaman görebilirsiniz dedi. Rodaj ve çizik durumunu sordum. Çizik illaki vardır ama göze batacak şeyler değil, rodajda sıkıntı yok dedi. En azndan dürüst (çizik konusunda)
yk
yk
B Rh (+)
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)yapma gözünü seveyim apo herkesin bi hesabı vardır sahibinden.com da bu illa satmak için değil satılıklara bakarken favorilere ekleyebilmek içinde üye olursun veya msjlasmak vb. belliki sırf o ilan için açılmış profil.ayrıca adına ficuru fuçuru koyan bi adamdan ne beklenir kikendisi böyle olanın motoru nasıldır bu tarz küçük ayrıntılar adamın kişiliğini yansıtır vs..vs.. ayrıca banlanmışveya kullanıcılar tarafından şikayet üzerine kapatılmış hesap üzerine açılmış çakma hesab vb.vb.. uzar gider böyle sıkıldım
not: motoru adriana lima satıyosa tanınmamak için yapmış olabilir ama![]()
At avrat silah
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)