Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 5 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu
Toplam 63 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

MaRCoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Apocan
    BDO
     Tabanvay
     İst-Avp / 60
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    sanki adam öldürmüş gibi konuşuyorsunuz, bu kadar basit mi ya satışı var bu işin noteri var adliyesi var plakayı sordur, bakacaksın ustana gösterceksin, böyle konuştuğunuz sürece ne satıcı razı gelir ne alıcı, her zaman kuşku kalır adamın içinde, keyifle motora binemezsin, sen motora iyi baktır al, kısmetinde varsa zaten sana masraf acacaktır, kullanıcıya kalmış bişeydir bu..

Eski: RR 350 Daytona
    Eski: XT 660 R
    Yeni: ...tabanvay
    Yeni: hyndai blue

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    çok basit örnek vermek gerekirse devamlı yarım kavrama ile sıyırtırılan mesela 2.vites dişlisini ne satış ne noter ne adliye ne plaka sorgusu nede gösterceğin usta bilir. ustanın anlaması için ya anca motoru komple söküp dişlilere bakması gerekir yada dişlinin tamamen zedelenip o vitese geçmekte sorun yaratması gerekir. bi süre sonra elinde patlar ve kimse senin kafana silah dayayıp zorla aldırmamıştır bu yüzden hiç bi hak talep edemezsin. garantiye ise girmez çünkü kullanıcı kaynaklı fiziksel hasardır. vs..vs..
    ben motor illa kötüdür demiyorum zaten. profil çakma ve çakma profilliden herşey beklenir oda şansa diyorum.
    At avrat silah

Apocan
    BDO
     Tabanvay
     İst-Avp / 60
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    falldown Nickli Üyeden Alıntı
    üyelik tarihi ve ilan tarihi aynı profil çakma.. dikkat..
    eee benim dediğime gelmişsin, bunun sahibinden üyeliğiyle ne alakası var? bunu sormuştum sana ama sen konuyu başka yere cekmişsin, heee unutmadan bu arada motorun expertiz raporunu cıkardın mı?
    Konu MaRCoS tarafından (30.January.2012 Saat 18:02 ) değiştirilmiştir.

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Aslında ben motordan çok çok iyi anlayan biri değilim. Keşke biri müsait olsa da, bizle gelebilse hem motoru kontrol etmeye, hem de ali ustaya götürmeye. Ali ustanın yerini de bilmediğimiz için çok faydalı olurdu:?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı dreamrocker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında ben motordan çok çok iyi anlayan biri değilim. Keşke biri müsait olsa da, bizle gelebilse hem motoru kontrol etmeye, hem de ali ustaya götürmeye. Ali ustanın yerini de bilmediğimiz için çok faydalı olurdu:?
    ali ustayı telefonla ara benim ismimi ver işi müsaitse yakın bölgeye makinaya bakmaya yardımcı olabilir teli yukarıdaki linkinde var

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı MaRCoS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eee benim dediğime gelmişsin, bunun sahibinden üyeliğiyle ne alakası var? bunu sormuştum sana ama sen konuyu başka yere cekmişsin, heee unutmadan bu arada motorun expertiz raporunu cıkardın mı?
    ney dediğine gelmişimde neyi başka yere çekmişim arkadaşım adamın sakındığı bişe varki profilide çakma daha nasıl anlatayım ben sana. hee unutmadan bu arada motorun expertiz raporu çıkarılmadan satıcının kişiliği hareket tavır ses tonu vucud dili vb.çıkarılır(yüzyüze buluşulduğunda) buda sana nasıl bi ürün sattığı ürünü nasıl kullandığı nekadar doğru ne kadar yalan konuştuğu hakkında bi ön bilgi verir.burda ise ön bilgi için profiline bakarsın. ondan sonra içine sinerse motorla ilgili işlemlere geçilir. sahibindende ise kullanıcı yorumlarına bakarsın vb..vb...şansına güveniosanda gözün kapalı alırsın bu kadar basit. NLP dersi yeri değil burası dahada yazmıcam bişe neyse sen bildiğin gibi yap arkadaşım...
    At avrat silah

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ali ustayı telefonla ara benim ismimi ver işi müsaitse yakın bölgeye makinaya bakmaya yardımcı olabilir teli yukarıdaki linkinde var
    Hocam vallahi çok makbule geçer. Ben görüşmeye gideceğimiz günden evvel Ali Ustayı bir arayayım. Selamınızı ileteyim. Gelebilecekse onu da alır öyle gideriz bakmaya

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Şimdi diğer ilan sahibiyle de görüştüm.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61449665/detay

Motor hala rodajda, 685 km yapmış henüz, sdece florya içinde kullanılmış (benim de evim bakırköy sahilde). Bu arkadaşta isterseniz burda regal raptorun yetkili servisine gideriz, kontrollerini yaparsınız, yağmur bile görmedi kapalı garajda duruyor motor dedi.
    Bakalım bakalım

Apocan
    BDO
     Tabanvay
     İst-Avp / 60
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    falldown kardeş kime sorarsan sor, sahibinden.com üyeliğiyle motorun notunu vermişsin sen, adam belki internetten anlamıyor belki ismini vermek istemez, he birde unutmadan bu sahibinden.com dan telefon numaranı ismini falan alıyorlar bişeyler satmak için arıyorlar benim başıma 4-5 defa geldi ordan biliyorum, belliki sadece motoru satmak için üyelik açmış, sen yanlış taraftan bakıyorsun, hayırlı işler.

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Arkadaşlar yeni bir soru ,
    Şimdi Bakırköyden şişliye nakliye nerden bulurum? Nakliyede nasıl götürüyorlar motoru? Daha doğrusu kamyona falan nasıl cıkartıyorlar, yoksa çekici bir mekanizmayla mı gidiyor? Bilgisi olan var mı?

Sayfa 5 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)