Herkese merhabalar,
İsmim Onur. Aslında tanışma faslını motorumu (rr 250, e-10) aldığım zaman yapacaktım, ancak forumdaki aile tablosu beni o kadar etkiledi ki, tanışmadan ve yapacaklarımı danışmadan edemedim. Motorsiklete hevesim 16 yaşımda başladı, 1 sene boyunca arkadasımın motorunu kullandım ve bir motor satın almaya karar vermiştim. daha sonra kendi kendime sinir anında çok öfkelenen biri olduğum için bu kararı biraz daha olgunlaşana kadar ertelemeyi, daha güvenli buldum. Şuan 24 yaşındayım ve artık taşları yerine oturtmanın vakti geldi.
Ehliyet kursuna kaydımı yaptırdım, maddi durmumu ayarladım ve kısmetse Mayıs ayında motorsikletime kavuşuyorum. İnanın forumdaki arkadaşlıklara okadar özendim ki, RR ile ilgili bütün konuları tek tek ezberledimKronik problemlerinin ne olduğundan, Ali Usta'ya kadar herşeyi biliyorum
Başınızı yeterince şişirdim, esas sorum bu motoru (rr 250, e-10) sıfır km olarak en uygun nerden alabilirim? Benzer bir başlıkta emre motor'u tavsiye ettiklerini gördüm. Sizin düşünceleriniz/tavsiyeleriniz nelerdir, 6000-6500 tl civarında nakit paraya sıfır km alabilir miyim?

yk
yk
B Rh (+)
Kronik problemlerinin ne olduğundan, Ali Usta'ya kadar herşeyi biliyorum